Hugh Jackman, suspect de cancer a șaptea oară. Starul din Wolverine: Am făcut două biopsii, aștept rezultatele - VIDEO


Hugh Jackman trece prin clipe groaznice! Starul din Wolverine a dezvăluit pe rețelele de socializare că a fost supus unor noi biopsii pentru a afla dacă are din nou cancer.


Actorul în vârstă de 54 de ani a mai fost diagnosticat de șase ori cu cancer de piele.

În mesajul video actorul australian a dezvăluit că este supus mai multor teste pentru cancer de piele, el îndemnându-i pe oameni să își facă controale de rutină și să se protejeze de soare.

Cu un bandaj pe nas, Hugh Jackman spune: ”Tocmai mi-au făcut două biopsii. Am fost la doctorul meu, dr. Iron, care este minunat. În două, trei zile aflu rezultatul și vi-l spun. Vă reamintesc însă că acest carcinom bazocelular este cel mai puțin periculos cancer. Medicul meu a observat observat lucruri mici care ar putea fi sau nu carcinoame cu celule bazale”.

Hugh Jackman mărturisește că speră ca experiența prin care trece să le amintească oamenilor să se protejeze de soare: „Vă rog să nu uitați de protecția solară! Pur și simplu nu merită să riscați, indiferent cât de mult v-ați dori un bronz. Credeți-mă!”

Hugh Jackman este de părere că acum plătește prețul orelor de stat în soare în urmă cu 25 de ani, fără protecție SPF.

Ce este carcinomul bazocelular

Carcinomul bazocelular sau CBC e cea mai comună formă de cancer de piele. Carcinomul bazocelular este o tumoră cutanată malignă cu invazie locală.Acest tip de cancer cutanat creşte în dimensiuni și se răspândeşte local cu afectarea structurilor din zonă.

Carcinomul bazocelular (CBC) este cea mai frecventă for­mă de cancer cutanat, provenind din celulele bazale ale epidermului şi anexelor tegumentare.

Tumorile au o evoluţie lentă, malignitate redusă, metastazare rară, dar există şi forme extrem de recidivante. Principalul simptom al carcinomului bazocelular este apariţia lentă a unei formaţiuni tumorale care nu se vindecă, de obicei nedureroasă, care sângerează după traumatizare.

Pacienţii cu istoric de CBC tra­tat prezintă un risc crescut de a dezvolta o nouă tumoră cutanată. Tratamentul de elecţie este excizia chirurgicală, în cazurile inoperabile sau recidivate fiind folosită radioterapia. 

Captură video

vezi emisiunile doctor de bine

Secretul creșterii armonioase a copilului stă în primul rând în Omega 3. Principalele...
Amigdalele prea mari au nevoie de tratament corect în copilărie. Netratarea recidivează...
Ce este afazia și cum trebuie să ne comportăm cu persoanele care au această afecțiune
Cum putem rezolva un traumatism apărut la nivelul dinților frontali care afectează...
Alimente crude sau gătite. Medicul Mihaela Bilic demontează cele mai răspândite...
De ce contează cel mai mult vârsta femeii pentru obținerea unei sarcini. ”Să...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies