Feli Donose: Am făcut gastric sleeve. Nu am vrut să slăbesc pentru imagine - VIDEO


 Feli Donose şi-a făcut o operaţie de mişcorare a stomacului şi a reuşit să dea jos 30 de kilograme în doar 6 luni.


Fosta concurentă de la “Vocea României” se îngrășase foarte mult pe sistem nervos și ajunsese să cântărească 101 kg. În 2016, vedeta și-a tăiat stomacul din motive de sănătate. Cântăreața în vârstă de 37 de ani a urmat multe diete, care nu au avut niciun rezultat pentru ea, astfel că medicii i-au recomandat operația de micșorare a stomacului.

Prezentă la podcastul ”Magic Life”, moderat de Liana Stanciu, Feli a explicat de ce a decis să recurgă la această intervenție.

„Am făcut gastric sleeve, dar nu am vrut ca femeile să o ia ca pe un colac de salvare imediat. A fost un proces destul de greu și emoțional. Nu am vrut să slăbesc pentru imagine, am vrut să slăbesc pentru mine. M-am trezit noaptea cu o criză cu suc gastric, m-am înecat și am zis că nu vreau să mor pentru că nu am grijă de sănătatea mea. M-am dus și mi-am scanat corpul întâi. Când am văzut că am un firicel mic de chestie sănătoasă, în rest era grăsime și așa mai departe, am zis că nu e normal la 30 de ani să ajung acolo”, a explicat Feli Donose.

Feli a spus că, deși este disciplinată din multe puncte de vedere, alimentația și hidratarea nu sunt punctul ei forte. Având un program încărcat, cântăreața uită deseori să mănânce.

„Îmi dau seama că e mecanismul meu emoțional ca să mă liniștesc. Sunt conștientă că urmează să o iau razna și să mănânc ceva nu-mi face bine. Ăla e copingul meu (n.red.: calea ei de a face față perioadelor stresante). Dar acum sunt în acceptare. Hai să vedem cât durează. Două luni simt că mi-am făcut mendrele și urmează să-mi văd de sănătate. (…) Uit să mănânc pentru că eu sunt în capul meu foarte mult și asta mă consum”.

Foto FACEBOOK

vezi emisiunile doctor de bine

De ce dinții de lapte merită același tratament ca cei permanenți. Ce recomandă...
Dr. Diana Mihai, medic primar ginecolog: „În România sunt cele mai multe infecții...
Pericolele ascunse ale mâncării prăjite. Cum ne afectează acest obicei sănătatea
Care este cel mai eficient tratament în cazul dinților pierduți. Reabilitarea orală...
Care este tensiunea arterială la care ne simțim cel mai bine. Reacțiile chimice...
Șoferii pot ieși pozitiv la opioide la drug test din cauza unor medicamente de răceală...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies