Emilia Ghinescu a slăbit considerabil! La 44 de ani, cântăreața are 47 de kilograme. Cum a reușit - FOTO


Mămică de trei copii, Emilia Ghinescu are o siluetă de invidiată.  La 44 de ani, cântăreața de muzică populară are 47 de kilograme. Trupul de invidiat este bine lucrat la sală.


Iar regimul alimentar este foarte restrictiv, interpreta are mese fixe, dar cantitatea de mâncare consumată este destul de mică.

Vedeta mărturisește că mereu a avut grijă la felul în care arată. Emilia Ghinescu a devenit o împătimită a sportului pe care îl practică extrem de des: cam de 4 ori de săptămână.

Dieta Emiliei Ghinescu

„Sunt slabă pentru că mi-am dorit foarte mult să slăbesc, sunt atentă la tot ce mănânc. Nu mănânc pâine de regulă și nu mănânc zahăr. Mănânc foarte puțin, cantitativ foarte puțin. Acum am ajuns la o greutate pe care mi-o doream de foarte mult timp. 47 de kilograme n-am mai avut de când aveam 27 de ani. Dar vreau să mă mențin la greutatea asta.

Ce operații estetice are artista

Ca rutină pentru față, cred că orice femeie trebuie să aibă grijă de ea, să se demachieze de fiecare dată de câte ori se pune în pat, indiferent că s-a machiat sau nu. Asta este o regulă! Aud de multe ori: «Da de ce să mă mai demachiez? Pentru că nu mi-am dat cu fond de ten pe față azi». N-are importanță. Important e ca tenul tău, când te pui în pat, să respire, să fie curat. Tot timpul să te demachiezi, că te speli cu apă, cu un gel anume, cu o soluție anume, important este să te demachiezi. Eu asta fac în fiecare seară, mai ales în zile cum sunt acum, uite, când sunt la filmări, când trebuie să stau preț de câteva ore cu machiaj pe fața mea…Atunci clar, tenul necesită mai multă îngrijire. Folosesc și creme obișnuite, de zi, de seară.

Bineînțeles, am apelat și eu la chirurgie estetică și chiar nu pot să spun că nu sunt adepta lucrurilor ăstora. Făcute cu bun simț și răspundere sunt foarte frumoase și benefice pentru femei. Ca să nu îmi apară riduri am folosit botoxul. Acid hialuronic în buze nu mi-am mai pus de vreo trei ani și nici nu cred că o să mai am nevoie acum. Dar, în rest, consider că la vârsta de 44 de ani cred că arăt foarte bine. Încerc să mă mențin, cam atât”, a dezvăluit Emilia Ghinescu pentru Fanatik.

Interpretă de muzică populară este mama a trei copii, un băiat de 25 de ani, o fată adolescență de 17 ani și încă o fetiță de 7 ani.

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

Ce înseamnă dacă ne e foame dimineața, pentru sănătatea organismului. Alimentele...
Cum pot fi depistate formațiunile suspecte din zona sânilor. Sfatul medicilor
Periajul dentar făcut acasă nu e suficient. Detartrajul previne cel mai eficient...
Zgomotele auzite într-o singură ureche pot indica probleme grave de sănătate....
De ce este important să ne construim sistemul imunitar în timp, în special în...
Motivul neașteptat pentru care nu trebuie să mâncăm carne și să nu luăm suplimente...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies