Dieta Ramonei Bădescu pentru o siluetă impecabilă la 54 de ani: "Mă plac mai mult acum decât atunci când aveam 20 de ani"


La 54 de ani, Ramona Bădescu arată senzațional!Actrița stabilită în Italia duce o viață sănătoasă și echilibrată, care o ajută să se mențină într-o formă de invidiat. 


Pe lângă Yoga si Pilates, Ramona are și o mulțime de trucuri de dietă: mănâncă germeni de grâu sau drojdie de bere.

Vedeta optează pentru alimente bio, cât mai naturale. Meniul Ramonei Bădescu se bazează în primul rând pe legume, carnea o consumă doar ocazional.

„ La 20 de ani mă consideram grasă, urâtă, făceam duș cu lumina stinsă pentru că nu îmi suportam corpul. Părinții mei îmi spuneau că mănânc prea mult… Așa că nu am pus niciodată accent pe frumusețe, ci mi-a plăcut să scot în evidență frumusețea interioară.

Fac sport, mănânc zarzavaturi, fac yoga, Pilates, țin să mă hrănesc cu lucruri cât mai naturale. Mă plac mai mult acum decât atunci când aveam 20 de ani. Consum cât mai puțină carne, dar nu sunt vegetariană. Mai mănânc paste de cereale integrale: camut, farro (35, 40 g) cu foarte multe zarzavaturi. Le pun în salate ori cu broccoli, cu varză de Bruxelles. Dimineața mănânc papaya ori apă călduță cu puțină drojdie. 

Mai consum sfeclă roșie, varză roșie, mult pește și sushi. Peștele îmi place să fie cât mai crud, pentru că prin preparare termică își pierde calitățile și gustul. În plus, când ai un pește proaspăt este păcat să-l prăjești, să-i pui maioneză. Eu cred că suntem rezultatul a ceea ce mâncăm, așa dacă îi dăm corpului ce e mai bun, și el va fi sănătos și viguros”, a dezvăluit Ramona Bădescu, potrivit cancan.ro.

Ramona Bădescu are un băiețel cu afaceristul Fabio Cali.

Foto FACEBOOK

vezi emisiunile doctor de bine

Ce înseamnă dacă ne e foame dimineața, pentru sănătatea organismului. Alimentele...
Cum pot fi depistate formațiunile suspecte din zona sânilor. Sfatul medicilor
Periajul dentar făcut acasă nu e suficient. Detartrajul previne cel mai eficient...
Zgomotele auzite într-o singură ureche pot indica probleme grave de sănătate....
De ce este important să ne construim sistemul imunitar în timp, în special în...
Motivul neașteptat pentru care nu trebuie să mâncăm carne și să nu luăm suplimente...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies