Dieta lui Nadine: Am dat jos grăsimea și am păstrat masa musculară


Nadine Voindrouh a apelat la un nutriționist pentru că nu era mulțumită de corpul său, iar rezultatele sunt spectaculoase.


La 46 de ani, vedeta a dorit o schimbare radicală. S-a apucat de sport, pe care l-a combinat cu un regim alimentar sănătos.

Până acum, Nadine recunoaște că s-a alimentat în mod greșit, acesta fiind și motivul pentru care a luat în greutate și era mai mereu lipsită de energie.

„N-am crezut în viața mea că este posibil să nu știu să mă hrănesc astfel încât să îmi rămână corpul în niște parametri care să mă facă să fiu bine în propriul corp. Abia acum, la 46 de ani, în sfârșit am învățat să mă hrănesc pentru a avea energie, a da jos grăsime, a-mi păstra masa musculară, și a mânca pentru o minte limpede.N-am știut că mâncatul este așa o mare chestie. N-am știut pentru că n-am avut nevoie să știu, însă vârsta m-a expus unor situații pe care le credeam întâmplate numai altora Am subestimat faptul că nutriția este o știință.

De la un moment dat, am avut mereu pe cineva care MI-A SPUS săptămânal sau chiar zilnic ce și cum să mănânc, însă frustrarea mea era că nu aveam independență, că nu știam cum să mă hrănesc singură astfel încât să-mi păstrez parametrii despre care vorbeam mai devreme."

Pe Facebook, Nadine a postat o fotografie din sala de fitness, dar și un mesaj mai mult în care a povestit cum a slăbit. 

„Mă scotea din minți să tot întreb ce pot mânca. Mi-era jenă că deranjez, dar și pentru că mă simțeam prost că tot vreau să mănânc pe lângă ce mi s-a stabilit. Bună mea prietenă Anca Marcus m-a învățat cum să-mi construiesc meniul zilnic, astfel încât să-mi acopăr pofte și diverse nevoi nutritive. O ador! M-a scos dintr-un cerc vicios din care nu reușeam să mai ies.

Este buna mea prietenă cu școli înalte în nutriție. Am început cu ea cu nutriția și după am continuat cu sportul. Mi-a făcut viața tare ușoară această femeie. Acum ea este coach ul meu de nutriție și sport. Adevărat, am avut norocul să o prind 1:1 la consiliere.

Eu am vrut să slăbesc, dar să-mi păstrez masa musculară, am vrut să dorm mai bine, am vrut să am mintea limpede pentru a face față studiului la facultate, și am vrut să am energie în mijlocul zilei. Anca a reușit să-mi dea această independență”, a scris Nadine.

Nadine este căsătorită cu  Dragoș Apostolescu și au împreună un băiat, pe Noah (13 ani).

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

Ce înseamnă dacă ne e foame dimineața, pentru sănătatea organismului. Alimentele...
Cum pot fi depistate formațiunile suspecte din zona sânilor. Sfatul medicilor
Periajul dentar făcut acasă nu e suficient. Detartrajul previne cel mai eficient...
Zgomotele auzite într-o singură ureche pot indica probleme grave de sănătate....
De ce este important să ne construim sistemul imunitar în timp, în special în...
Motivul neașteptat pentru care nu trebuie să mâncăm carne și să nu luăm suplimente...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies