Dieta cu care Carmen Tănase a slăbit 10 kilograme în doar 3 luni: Nu mi-au căzut pieile, nu mi-a căzut fața!


Carmen Tănase a simțit nevoia unei schimbări în ceea ce privește aspectul fizic și s-a ambiționat să piardă surplusul de kilograme acumulat de-a lungul timpului.


Actrița în vârstă de 62 de ani a reușit să slăbească 10 kilograme în doar trei luni. Carmen Tănase a optat pentru o dietă populară și eficientă: dieta scandinavă. Planul de alimentație a fost numit cel mai ușor de urmat din lume.

Actrița din celebrul serial „Clanul” de la Protv a avut rezultate vizibile, care au uimit pe toată lumea.

"Slăbești frumos, sănătos, armonios pentru că e făcută de medici"

„Aproape 10 kilograme în maximum 3 luni, cam așa. Inițial au fost 8 și ceva, dar după aceea am mai dat jos, nu am ținut dieta așa de strict, adică eu am mai adăugat o salată, o roșie, dar este excepțională pentru că nu mi-au căzut pieile, nu mi-a căzut fața, slăbești frumos, sănătos, armonios pentru că e făcută de medici (...)

"E foarte simplu, cel puțin acasă m-a scăpat de multe necazuri: spălat vase, pregătit, gătit, farfurii, miros. Nu mai am nicio problemă. Sigur, m-am dus și la restaurant, adică aș minți, dar știu că imediat după aceea a doua zi țin dieta și că nu se pune nimic, plus că sunt bune”,a declarat Carmen Tănase pentru unica.ro.

„Nu am niciun obiectiv, nu vreau să slăbesc atâtea kilograme. Vreau să arăt și eu ca un om, adică să intru în niște pantaloni, să pice o rochie bine pe mine, că scăpasem rău de tot hățurile și nu mai aveam chef. Nu mai puteam să mai țin altă dietă și altă dietă, și iar cântărit, ori asta e așa de simplă”.

Ce este dieta scandinavă

Suzy Wengel, un dietetician danez, detaliază în cartea sa numită "Dieta Scandi Sense" un plan alimentar simplu prin care se garantează pierderea în greutate.  Medicul spune că acest plan alimentar are aproximativ 1500 calorii pe zi pentru femei şi 2000 pentru bărbaţi.

Dieta scandinavă nu presupune nici să numeri caloriile, nici să cântărești porțiile de mâncare.

Conform dietei, fiecare masă ar trebui să fie formată din patru mâini de mâncare: o mană de proteine, una dintre carbohidraţi şi două de legume, plus o linguriţă de grăsime. Dieta nu are restricţii calorice, iar porţiile nu trebuie cântărite.

Foto FACEBOOK

vezi emisiunile doctor de bine

De ce dinții de lapte merită același tratament ca cei permanenți. Ce recomandă...
Dr. Diana Mihai, medic primar ginecolog: „În România sunt cele mai multe infecții...
Pericolele ascunse ale mâncării prăjite. Cum ne afectează acest obicei sănătatea
Care este cel mai eficient tratament în cazul dinților pierduți. Reabilitarea orală...
Care este tensiunea arterială la care ne simțim cel mai bine. Reacțiile chimice...
Șoferii pot ieși pozitiv la opioide la drug test din cauza unor medicamente de răceală...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies