Dieta cu care Andreea Marin a slăbit 20 de kilograme: "Conține 5 mese pe zi. De prăjeli mă feresc ca de ciumă"


Andreea Marin are la 47 de ani o siluetă de invidiat. Vedeta recunoaște că face eforturi serioase pentru a se menține în formă.


Pe lângă o alimentație echilibrată, cu multe fructe și legume din grădina proprie, Andreea Marin nu sare peste orele de sport. Prezentatoarea tv mărturisește că face gimnastică șase zile din șapte.

Într-o postare pe pagina sa de socializare, aceasta a dezvăluit cum a reușit să dea jos 20 de kilograme și să se mențină la o greutate ideală. Spune că dieta pe care o ține nu este una restrictivă, mai ales că îi permite să aibă cinci mese echilibrate în fiecare zi.

Vedeta nu mai mănâncă prăjeli, nici fast food și a renunțat la sosuri. Andreea Marin ia ultima masă la ora 19, iar ce conține carbohidrați mănâncă până în ora 14. 

„Cinci mese pe zi, fără prăjeli, sosuri, fast food – mă feresc de ele ca de ciumă – ultima masă la 7 seara. Carbohidrați, pâine, orez, paste făinoase doar până la ora 14:00. Fructe și legume proaspete în fiecare zi, dar la distanță de mese. Atenție, fructe și legume fără hormoni, fără toxine! Încercați să alegeți ceea ce vine de la țară și nu e tratat chimic.

Doi litri de apă pe zi. Paharul cu apă pe birou a înlocuit covrigeii și alunele.

Sare cât mai puțină, zahăr deloc, e bună și mierea, nu prea des. Gimnastica de dimineață, 6 zile pe săptămână. Eu m-am convins că nu se moare din asta. Recunosc, m-am zvârcolit destul înainte să încep.”, a mărturisit Andreea Marin pe contul ei de Facebook.

Face sport dimineața

„Cel mai greu mi-a fost să mă trezesc cu o oră mai devreme. Dar am uitat ce a fost mai dificil, pentru că acum pur și simplu nu înțeleg viața fără mișcare, fără sport. Trebuie să recunosc că am avut momentele mele de cădere, recidivele mele, dar important este când simți că scapi controlul să îți permiți și excepții, după care să nu uiți să reechilibrezi balanța.”, a mai povestit Andreea Marin.

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

De ce este periculos consumul excesiv de antibiotice. Medic: „Mulți pacienți vin...
Doctor de bine. Emisiunea integrală din 10 decembrie 2023
Cele două reguli esențiale ale glucozei pentru o viață sănătoasă. Cum să ne...
De nu este bine să bem apă, suc sau alcool în timpul mesei. Explicațiile medicilor
Stresul de la școală și presiunea socială afectează sistemul osos al copilului....
Controlul senzației de foame. Tratamentul pentru lupta cu kilogramele în plus

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies