Diana Dumitrescu vrea să slăbească, dar lupta cu kilogramele e tot mai grea: După 20 de ani de diete chiar mi-a ajuns!


După o anumită vârstă e tot mai dificil să scăpăm de kilogramele în plus. Cu această problemă se confruntă și Diana Dumitrescu.


Vedeta în vârstă de 39 de ani dorește să mai slăbească, însă recunoaște că îi este tot mai greu, mai ales că s-a săturat să tot țină diete.

După ce a născut, actrița s-a confruntat cu kilogramele în plus, dar a reușit să revină în formă. Cu toate aceastea, Diana Dumitrescu mărturisește că vrea să mai slăbească câteva kilograme.

„Mai am încă probleme cu silueta, dar mai acopăr ceea ce nu-mi place. Aș vrea să mai slăbesc, dar nu-mi bat capul cu asta. Am un stil de viață acum. Sunt foarte bine, sunt foarte liniștită și foarte fericită, și-mi place să mănânc ce cred eu. Am și eu dreptul să nu mai țin diete! După 20 de ani de diete chiar mi-a ajuns! (...).

Diana Dumitrescu nu este pro înfometare și nici nu se declară o fană a postului intermitent.

Din punctul meu de vedere, să faci foamea nu e ok. Știu că e indicat asta cu regenerarea organismului, a celulelor, dar totuși, suntem oameni și suntem făcuți să consumăm, nu trăim cu apă. Trebuie să-ți iei niște proteine, niște minerale, niște vitamine. Acum și când mănânci un măr tai și te întrebi câte E-uri are și câte grame de zahăr”, a declarat aceasta, potrivit click.ro.

„Cea mai grea dietă a fost una dintre primele diete pe care le-am ținut. A fost atunci când m-am pregătit pentru „Iubire ca-n filme”. Mâncam puțin și făceam mult sport și era greu. Nu am leșinat însă de foame. În schimb, am leșinat de la migrene. Nu am făcut foamea niciodată. Deși am ținut diete, eu nu am mers pe premisa să fac foamea, deși am văzut că în ziua de astăzi se practică”, a mai spus Diana Dumitrescu.

Diana Dumitrescu este căsătorită de 7 ani cu Alin Boroi. Cei doi au împreună un băiețel, pe nume Carol.

Foto FACEBOOK

vezi emisiunile doctor de bine

Elementul din lapte care împiedică îmbolnăvirea. Este cunoscut de toți specialiștii...
Cum ne ajută inteligența artificială dacă suferim de intervenții complexe din...
Cum să nu ajungem la transplant hepatic. Explicația medicului specialist, în emisiunea...
Când trebuie investigate valvele inimii și care este boala care le afectează. Explicații...
Mezelurile sunt o „super-carne”. Care sunt cele sănătoase și cum trebuie mâncate...
Sistemul venos și tiroida se măresc în timpul sarcinii și există posibilitatea...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies