Cum se menține în formă Roxana Ciuhulescu: Am un metabolism foarte bun. La cycling ard 700 de calorii într-o oră


Roxana Ciuhulescu este femeia cu cele mai lungi picioare din România. Vedeta are o înălțime de 1,90 dintre care 1,20 măsoară doar picioarele. 


La 44 de ani, Roxana Ciuhulescu are o siluetă de invidiat. Mamă a doi copii, vedeta face multă mișcare și are o dietă restrictivă.

„Cred că am un metabolism foarte bun. Fac și foarte mult sport, e adevărat. Lucrez foarte mult cardio, numai pe intensitate mare. Fac multe clase de cycling, unde ard 700 de calorii într-o oră. Am și grijă și la ce mănânc. Rar mai scap la desert. Nu pot să zic că e un sacrificiu sau o corvoadă pentru mine, așa m-am obișnuit. Mănânc corect, nu mănânc prostii. Nu mănânc junk-food. Și la birou când am treabă, îmi iau mâncare de acasă. Asta mă ajută să fiu sănătoasă, să nu mă îmbolnăvesc de stomac. Într-o zi, nu mi-am luat mâncare de acasă, am fugit, și am mâncat noodle pack, apoi am zăcut două zile. Am crezut că m-am otrăvit, jur”, a declarat fosta concurentă Survivor România, show difuzat la PROTV.

Roxana Ciuhulescu a eliminat din dieta ei deserturile și carnea de porc și a optat pentru salate și nelipsita apă plată cu lămâie, în fiecare dimineață, înainte de micul dejun.

"Mănânc salate, grătar, iar acum, în sezonul rece, și supe. Mânânc din toate, dar rar porc, doar de Crăciun, e singura perioadă. Nu mănânc miel deloc, nu îmi place, îi simt mirosul. Au făcut ei teste, m-au legat la ochi și mi-au dat carne, dar am simțit imediat. Adevăratul secret e că mănânc puțin și des. Beau dimineața, pe stomacul gol, un pahar mare de apă cu lămâie, care e bună pentru alcalinizare. Și mă țin în priză copiii”, mai spune ea, pentru unica.ro.

Roxana Ciuhulescu (44 de ani) este căsătorită de 5 ani cu Silviu Bulugioiu. Are doi copii, o fetiţă, Ana Cleopatra, şi un băieţel, Cezar. Ea se declară o împătimită a sporturilor cu motor, având carnet sau atestat pentru toate categoriile de conducere, inclusiv pentru avion şi elicopter. 

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

De ce dinții de lapte merită același tratament ca cei permanenți. Ce recomandă...
Dr. Diana Mihai, medic primar ginecolog: „În România sunt cele mai multe infecții...
Pericolele ascunse ale mâncării prăjite. Cum ne afectează acest obicei sănătatea
Care este cel mai eficient tratament în cazul dinților pierduți. Reabilitarea orală...
Care este tensiunea arterială la care ne simțim cel mai bine. Reacțiile chimice...
Șoferii pot ieși pozitiv la opioide la drug test din cauza unor medicamente de răceală...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies