Cum se menține în formă Monica Bârlădeanu la 44 de ani: Am renunțat la dulciuri de orice fel


Monica Bârlădeanu pare că a descoperit secretul tinereții fără bătrânețe. La 44 de ani, actrița arată fenomenal!


Vedeta a dezvăluit fanilor cum se întreţine şi care sunt secretele ei pentru a avea o siluetă de invidiat. Monica Bârlădeanu are câteva reguli alimentare de la care nu se abate, dar recunoaște că o ajută și faptul că are o viața foarte activă.

Cum arată meniul zilnic al Monicăi Bârlădeanu?

"Dacă trebuie să ies repede pe uşă dimineaţa, o felie de pâine de secară, prăjită, fără gluten, cu avocado, dar, dacă am timp, îmi place ritualul omletei. La prânz, dacă am o întâlnire, comand o salată consistentă ( cea cu ton e favorita mea) sau un carpaccio de vită, iar seara un peşte cu broccoli la aburi. În timpul zilei ronţăi din când în când migdale crude, cât să nu ajung la masă înfometată tare. Asta nu înseamnă că nu fac şi derogări din când în când", a explicat actriţa.

Dieta hiperproteică o ajută pe vedeta din serialul „Groapa” să se mențină în formă. Dar și faptul că a renunțat total la dulciuri și la gluten:

"În cazul meu funcţionează cel mai bine dieta hiperproteică, însă m-aş feri s-o detaliez, pentru că fiecare corp e diferit. În momentul în care cineva se decide să urmeze o dietă ar trebui să consulte un nutriţionist. Da, aşa am ajuns la concluzia că dieta hiperproteică e cea care mi se potriveşte. (...)„Dulciurile de orice fel. E foarte adevărat că nici n-a fost greu, pentru că îmi plac mai degrabă alimentele sărate decât cele dulci", a mai spus actrița.

Foto FACEBOOK

vezi emisiunile doctor de bine

„Am plecat doar cu hainele de pe mine”. Drama trăită de zeci de mii de armeni...
Toate afecțiunile sunt strânse în patru categorii. Ce au în comun toate acestea
Cum apare alergia la ambrozie. Explicațiile medicilor
„Ce ai făcut la școală?” / „Ce notă au luat ceilalți?”. Ce impact au...
Explicația pentru care apar accidentele vasculare. Cum pot fi prevenite
Doctor de bine. Emisiunea integrală din 24 septembrie 2023

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies