Cum arată meniul Lorei: Mai puțină carne, mai multă proteină vegetală


Lora are mare grijă de silueta ei și de aceea a adoptat un stil de viața sănătos.


La 40 de ani, cântăreața se declară mulțumită de felul în care arată, deși nu merge la sala de fitness, din lipsă de timp.

Recent, artista a spus ce mănâncă într-o zi obișnuită. Lora a explicat cum reușește să se mențină în formă și ce dietă ține.

Vedeta ține intermitent fasting, adică nu mănâncă timp de cel puțin 16 ore, și se abține de la carne și dulciuri.

Cine nu vrea să mai slăbească? Mie îmi plac formele pe care le am și cum sunt eu acum! Îmi place de mine cum arăt. Nu m-am mai cântărit. Am circumferința de 1 metru la șolduri. Eu până acum am reușit să mă mențin fără să fac nimic deosebit.Nu cred în diete, dar cred într-un stil de viață sănătos! Sunt pe intermitent fasting și pe mai puțină carne, mai puțină proteină animală, mai multă proteină vegetală, în ceea ce privește stilul de viață! Beau rar sucuri, beau apă plată des, iar dulciuri servesc doar o dată pe lună, pentru că nu simt nevoia mai des.

Cum arată meniul zilnic al Lorei

În ce constă meniul meu? Mă trezesc dimineață și la micul dejun mănânc cereale combinate, integrale, musli, beau lapte de migdale, dar asta pe la ora 11.30 -12.00. Intermitent fasting înseamnă să nu mănânci cel puțin 16 ore, așa că în funcție de asta iau prima masă. Apoi, la a doua masă, depinde, o supă, o salată, pește, paste sau fructe de mare, iar cina poate fi sau nu fi. Între mese mai mănânc un fruct. De sport nu prea am timp, dar aș vrea să reîncep', a povestit Lora pentru Ciao.ro.

Lora plănuiește vrea să facă nuntă cât mai curând cu Ionuț Ghenu. Potrivit spuselor ei, marele eveniment va avea loc anul viitor, în 2024. În trecut, cei doi au mai avut câteva „tentative', însă planurile le-au fost date peste cap.

Foto FACEBOOK

vezi emisiunile doctor de bine

De ce este important să ne construim sistemul imunitar în timp, în special în...
Motivul neașteptat pentru care nu trebuie să mâncăm carne și să nu luăm suplimente...
Cum este afectată dantura de pierderea unui singur dinte. Reabilitarea orală se...
Soarele și dietele vegane distrug colagenul din piele, ”cărămida” de reconstrucție...
Ce se întâmplă dacă excludem din dietă proteinele din carne, pește, ouă și...
Cum apare parodontoza. În prima etapă boala este reversibilă

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies