Cristina Cioran și-a lansat emisiune culinară. Kilogramele în plus au determinat-o: Când am văzut că o iau razna cu greutatea...


Cristina Cioran pare că și-a găsit, în sfârșit, echilibrul, după o perioadă destul de tumultoasă. 


Vedeta a reușit să se organizeze și să adopte un stil de viață sănătos.Sarcina a lăsat-o cu kilograme în plus, însă Cristina Cioran a reușit să slăbească și să se mențină la o greutate optimă.

Kiki, cum îi spun prietenii, s-a implicat într-un proiect de suflet. Vedeta a recunoscut că adoră să gătească pentru familie și prieteni, iar recent a lansat o emisiune online. Blondina în vârstă de 46 de ani are o emisiune culinară ce se numește „Cu KiKi în Bucătărie” unde le arată telespectatorilor ce rețete pot să gătească acasă.

Vedeta mărturisește că lupta cu kilogramele în plus a determinat-o să-și schimbe stilul de viață și este mândră că a reușit să pună pe roate cooking show-ul de pe Youtube.

„Nu știu, în copilărie, mi-a plăcut dintotdeauna. Pentru că îmi place să mănânc, îmi place să și gătesc. Când am văzut că o iau razna cu greutatea, am zis să învăț să gătesc sănătos, așadar acum gătesc pentru canalul meu de youtube mâncare din toate zonele lumii, cumva ușor reinterpretată și cumva și slim. Așa mâncare cu de toate poate să facă oricine, mâncare fină și bună și slim nu poate să facă oricine. Așadar urmăriți-mă!

În fiecare zi gătesc pentru ea (n.r. fiica ei). Mi-a plăcut dintotdeauna să gătesc și cumva așa îmi cuceresc prietenii și îi țin aproape, pentru că știu că dragostea trece prin stomac. Îmi țin prietenii și prietenele foarte aproape gătindu-le. Sunt bucătăreasa lor', a spus actrița, potrivit playtech.ro.

„Gătitul pentru mine este ceva foarte intim și foarte important. Prietenii mei știu cum gătesc și ce înseamnă asta pentru mine. Sunt foarte încântați când îi chem la cină. Întotdeauna am pentru cine să gătesc. Mai ales pentru mine, îmi place să îmi gătesc mie”, a mai spus vedeta.

Cristina Cioran a devenit mamă în iulie 2021, atunci când pe lume a venit micuța Ema, care a fost născută prematur la 27 de săptămâni. 

Foto FACEBOOK

vezi emisiunile doctor de bine

De ce dinții de lapte merită același tratament ca cei permanenți. Ce recomandă...
Dr. Diana Mihai, medic primar ginecolog: „În România sunt cele mai multe infecții...
Pericolele ascunse ale mâncării prăjite. Cum ne afectează acest obicei sănătatea
Care este cel mai eficient tratament în cazul dinților pierduți. Reabilitarea orală...
Care este tensiunea arterială la care ne simțim cel mai bine. Reacțiile chimice...
Șoferii pot ieși pozitiv la opioide la drug test din cauza unor medicamente de răceală...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies