Ce dietă ține Mihaela Tatu, la 60 de ani: Am învăţat să mă abțin


De ceva timp, Mihaela Tatu a renunțat la televiziune, dar vedeta are în continuare apariții în diferite emisiuni.


Fosta prezentatoare în vârstă de 60 de ani a dezvăluit metoda specială prin care își menține silueta. Mihaela Tatu a reușit să slăbească, după ce ajunsese la 100 de kilograme, și să-și controleze greutatea.

 ”Am reușit să ajung la o greutate ideală cu ajutorul tratamentelor corporale”

Vedeta mărturisește că se bazează pe ajutorul nutriționistului, al unui antrenor de fitness, dar apelează și la proceduri corporale care ajută la eliminarea grăsimii.

Procesul, indiferent ce metodă alegi ca să dai jos kilogramele, are două ingrediente la care nu trebuie să renunţi pentru că sunt de baza: voinţa şi disciplina. Eşti ceea ce alegi să fii. (…) Iau o pauză, în pauza aia de două luni am grijă nu să mai dau jos, ci să mă menţin, apoi iar încep. (…) În ziua respectivă mănânc, a doua zi am grijă şi încep iar cu voinţă şi disciplină. Am învăţat să mă abtin. Dacă nu poţi, atunci eşti ceea ce accepţi tu să fii', a povestit Mihaela Tatu la „Vorbeşte lumea'.

"Am reușit să ajung la o greutate ideală cu ajutorul tratamentelor corporale, a masajului și a vacuumului. În prima luna s-au dus 7-8 kilograme. Acest lucru m-a încurajat să merg mai departe și am apelat și la un nutriționist de la București, dar si la un antrenor din Oradea, cu ajutorul cărora am făcut minuni cu corpul meu'.

A fost o perioadă când vedeta cântărea 100 de kilograme, din cauza multiplelor probleme de sănătate. 

'Eu întotdeauna m-am îngrășat din cauza problemelor de sănătate. Am făcut ordine, obiectivul meu de acum 2 ani, era așa: să am grijă de starea mea de sănătate care să genereze slăbitul și să slăbesc pentru a genera o stare de sănătate bună.

Greutatea în plus, kilogramele în plus:

1 – Tiroida mea vraiște,

2 – vertebre tasate, eu am ruptură de ligament încrucișat și menisc, trebuia să fiu subțirică, tocmai ca să am cât mai puțină greutate pe genunchi.

Diabetul? Nu am, dar spre încolo mă îndreptam. Am avut 99 kilograme, 98.600, fără un 1,400 kg nu am avut suta. Atunci m-am speriat, a fost rău! Și eu sunt foarte energică, mă duc stânga, dreapta, am început să gâfâi și când urcam scările, când mă aplecam să mă închid la încălțăminte'.

Mihaela Tatu a avut o căsnicie de 16 ani care s-a terminat. Celebra prezentatoare are o fiică pe nume Ioana, care locuiește de mai mulți ani în Berlin.

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

Când e nevoie de fațete dentare. Reabilitarea orală se poate face în 24 de ore
Obezitatea este o boală care se tratează. Gestul banal, la îndemână oricui, care...
Vaccinarea anti-HPV este la fel de importantă la băieți, ca și la fete. Bărbații...
De ce este important să avem o mușcătură corectă. Medic: ”Corectura poate fi...
Legătura dintre fericire și efortul fizic. Cât de des trebuie să facem sport pentru...
Trei clase de medicamente pot ajuta în procesul de slăbire. Sunt prescrise de medicul...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies