Ce dietă ține Larisa Iordache: "Mănânc când îmi e foame și nu exagerez"


Larisa Iordache a renunţat la cariera de sportiv de performanţă, în urmă cu aproape un an, din cauza unor probleme serioase de sănătate.


Medaliată olimpică, mondială și europeană la gimnastică, Larisa Iordache a bifat până la 25 de ani reușită după reușită în lumea sportului. 

Vedeta a dezvăluit cum se menţine în formă după ce s-a retras din gimnastică. Larisa Iordache continuă să facă sport și lucrează cot la cot cu elevele sale. Fosta gimnastă se menține într-o formă de invidiat, la 11 luni după ce și-a anunțat retragerea din activitate.

„Din punct de vedere al alimentației, corpul meu nu mai cere atât de multe alimente. Acum mi-am învățat corpul și știu ce trebuie să mănânc și când trebuie să mănânc.

Încerc să nu exagerez, înainte clar trebuia să am trei mese pe zi, să-mi iau vitaminele corespunzător, trebuia să îmi respect mesele, cu toate că uneori nu aveam timpul necesar, pentru că fiind în București, trebuia să ajung și acasă, să-mi gătesc singură, apoi să plec la antrenament.  Acum este un pic mai lejer. Pot să mănânc la orice oră din zi sau din noapte și mănânc doar când îmi este foame, nu mănânc doar ca să știu că am mâncat.

Când făceam gimnastică, făceam puțin abstracție la ciocolată, dulciuri, mâncam doar în cantități foarte, foarte micuțe, astfel încât să nu-mi ofere disconfort. Acum mănânc normal, dar nu este foarte mare diferență între alimentația de atunci și cea din prezent, pentru că și atunci mergem pe aceeași mentalitate: mănânc când îmi este foame, cât cred că este suficient și nu exagerez”.

Cu ce se ocupă Larisa Iordache după ce s-a retras din gimnastică

Larisa a devenit antrenoare la Clubul Sportiv Dinamo. Jobul este solicitant, dar satisfacțiile sunt pe măsură.

„Sunt bine, chiar foarte bine. M-am recuperat foarte bine, după intervenția suferită la rinichi. Am reușit să scap doar cu două intervenții chirurgicale, nu cu trei și mă bucur că acum sunt bine, este totul sub control, merg la analize, la control, ca un om matur.Sinceră să fiu, pentru mine nu a fost un obiectiv impus să devin antrenoare, mă gândeam că o să fac alte lucruri, după ce voi renunța la gimnastică, dar îmi place foarte tare ceea ce fac. Îmi plac copiii, iar asta mă ajută foarte mult”, a declarat Larisa Iordache, pentru Spectacola.ro.

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

De ce avem nevoie de antiinflamatoare într-o banală răceală. Explicațiile medicilor
Motivele pentru care nu ar trebui să combinăm paracetamolul și ibuprofenul. Explicațiile...
Mămăliga, alternativa la paste, pâine sau orez. Beneficiile acestui aliment
Vitamina D, un hormon vital produs de sistemul imunitar în timpul infecțiilor
Alimentele favorite pot deveni aliate sau dușmani: cartofii fierți și prăjiți,...
Doctor de Bine. Emisiunea integrală din 3 decembrie 2023

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies