Câte kilograme are actrița Alexandra Velniciuc: Lunea țin post negru!


Alexandra Velniciuc pare că a descoperit secretul tinereții fără bătrânețe. Actrița în vârstă de 43 de ani arată senzațional și se declară o norocoasă în ceea ce privește greutatea.


Vedeta are o formă fizică de invidiat și chiar și acum reușește să se îmbrace cu blugii din liceu.

Alexandra Velniciuc are o greutate care oscilează între 55 și 57 de kilograme. Nu depune mari eforturi pentru a se menține în formă, dar recunoaște că ține post pe tot parcursul anului, iar lunea optează pentru postul negru, în care bea doar apă.

Lunea țin post negru!

"Nu țin postul Crăciunului, pentru că știu că nu aș putea. Mi-ar fi greu din cauza turneelor și a deplasărilor, dar eu țin post pe tot parcursul anului, lunea, miercurea și vinerea, de vreo 7 -8 ani de zile și nu abdic de la asta. Iar astăzi, că tot e luni, eu am ținut post negru. Sigur, beau doar apă, dar lunea țin post negru!", a spus vedeta pentru click.ro.

Actrița are greutatea ideală

"Silueta este fix aceeași de foarte multă vreme. Oscilez între 55-57 de kilograme și vorbeam cu fetele mai devreme, eu pot să-mi port încă blugii din liceu. Mi-am păstrat o pereche de Levis de pe vremuri și, din când în când, mă mai verific să văd dacă mai intru în ei. Deocamdată intru! Când nu o să mai intru, deja o să îmi pun un semn de întrebare, dar nu fac un caz din asta!

Adică nu stau să țin diete, nu mă cântăresc, am pur și simplu o genă bună, pentru care le mulțumesc alor mei și, evident, lui  Dumnezeu și nu fac altceva decât să păstrez ce mi-a fost dat. Nu mă chinui, eu mănânc de toate și oamenii din jurul meu știu. Pur și simplu, deocamdată, așa a fost să fie. Dar știu că vine și un moment în care probabil că se vor petrece niște modificări, dar să știi că dacă rămân aceeași pe dinăuntru, eu sunt mulțumită, nu mă interesează dimensiunile și kilogramele."

 Alexandra Velniciuc formează un cuplu, de peste 20 de ani, cu Șerban Puiu. Cei doi nu au copii.

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

De ce dinții de lapte merită același tratament ca cei permanenți. Ce recomandă...
Dr. Diana Mihai, medic primar ginecolog: „În România sunt cele mai multe infecții...
Pericolele ascunse ale mâncării prăjite. Cum ne afectează acest obicei sănătatea
Care este cel mai eficient tratament în cazul dinților pierduți. Reabilitarea orală...
Care este tensiunea arterială la care ne simțim cel mai bine. Reacțiile chimice...
Șoferii pot ieși pozitiv la opioide la drug test din cauza unor medicamente de răceală...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies