Cătălin Botezatu și-a schimbat radical dieta, după cele 5 operații. La ce alimente a renunțat complet


În ultimii ani, Cătălin Botezatu a trecut prin cinci operații după ce a fost diagnosticat cu cancer. De atunci, creatorul de modă și-a schimbat radical regimul alimentar.


Designerul în vârstă de 55 de ani s-a confruntat cu grave probleme de sănătate, a urmat un tratament în Turcia, acolo unde merge anual pentru investigații, iar acum susține că se simte bine.

După problemele medicale, Cătălin Botezatu spune că are mai multă grijă de el, chiar dacă muncește din greu. „Sunt ok, că dacă n-aș fi, nu aș ieși. Am grijă de mine, de regimul meu, pentru că trebuie să țin regim. (…) Mă odihnesc atât cât pot să mă odihnesc”.

Într-un interviu realizat recent, Bote a mărturisit că acum are mult mai multă grijă de alimentația sa decât obișnuia să o facă în tinerețe. 

„Nu mănânc prăjeli deloc, nu mănânc carne în general”

„Nu mănânc prăjeli deloc, nu mănânc carne în general… mă rog, mănânc carne de vită foarte rar, deși înainte mâncam foarte multă carne de vită. Am zis că fac pauza asta acum, ca să pot să mănânc de Crăciun. Mănânc mai multe fructe. E foarte greu. Am eliminat multe plăceri culinare. Nu mănânc dulce, înainte rupeam prăjiturile, acum mai puțin. Asta nu înseamnă că le-am eliminat de tot.”, a mărturisit Cătălin Botezatu.

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

De ce este periculos consumul excesiv de antibiotice. Medic: „Mulți pacienți vin...
Doctor de bine. Emisiunea integrală din 10 decembrie 2023
Cele două reguli esențiale ale glucozei pentru o viață sănătoasă. Cum să ne...
De nu este bine să bem apă, suc sau alcool în timpul mesei. Explicațiile medicilor
Stresul de la școală și presiunea socială afectează sistemul osos al copilului....
Controlul senzației de foame. Tratamentul pentru lupta cu kilogramele în plus

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies