Cântăreața Ornela Pasăre a rămas fără gust și miros: "Sunt disperată, e groaznic! Am fost la mai mulți medici"


Cântăreața de muzică populară Ornela Pasăre suferă de long COVID. Deși a trecut un an de când a fost infectată cu SARS-CoV-2, îndrăgita interpretă nu și-a recăpătat gustul și mirosul. Iar starea de epuizare încă persistă.


Vedeta a consultat mai mulți medici specialiști, a făcut terapie post-COVID, dar simptomele persistă. Chiar și după vindecare, când practic virusul nu se mai află în organism, doctorii spun că pacienții pot resimți simptome supărătoare.

Ornela Pasăre: „Slavă Domnului că nu am murit!”

„Eu am avut anul trecut Covid. Sunt disperată pentru că a trecut un an și eu nu am nici un pic de gust și nici miros. E groaznic, mâncarea nu are pentru mine nici un gust. Am fost la mai mulți medici, nimeni nu mi-a dat de cap. Din păcate, la mine efectele Covid sunt de foarte lungă durată. Bine că am trecut, însă, de pandemie, bine ca nu am murit, Doamne ferește! Pentru mine a fost foarte dureroasă perioada asta de pandemie. Am pierdut persoane dragi sufletului meu. Bine că a trecut!

Trebuie să înțelegem că viața e un dar. Trebuie să o prețuim mai mult! Noi oamenii nu prețuim viața, știm doar să muncim, să ne dușmănim, să facem avere. La ce bun că tot acolo ne ducem cu toții?! În pământ nu iei nimic cu tine!”, a declarat Ornela Pasăre, pentru click.ro.

Ajutată în carieră de Costi Ioniță

Solista de muzică populară a fost ajutată în carieră de Costi Ioniță. Cei doi au avut mai multe colaborari de succes.

"Îi mulțumesc din suflet lui Costi Ioniță, am cunoscut-o și pe mama lui, e un înger. El m-a descoperit pe site-ul lui de muzică și a crezut în mine. Mi-a zis: ,,tu poți și îți voi fi alături!” Am și avut o colaborare, am înregistrat o melodie etno-dance. M-a ajutat enorm la începutul carierei mele.”, a recunoscut artista.

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

De ce avem nevoie de antiinflamatoare într-o banală răceală. Explicațiile medicilor
Motivele pentru care nu ar trebui să combinăm paracetamolul și ibuprofenul. Explicațiile...
Mămăliga, alternativa la paste, pâine sau orez. Beneficiile acestui aliment
Vitamina D, un hormon vital produs de sistemul imunitar în timpul infecțiilor
Alimentele favorite pot deveni aliate sau dușmani: cartofii fierți și prăjiți,...
Doctor de Bine. Emisiunea integrală din 3 decembrie 2023

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies