Camelia Șucu face foamea ore întregi pentru a arăta bine: „Nu mănânc decât în intervalul 12.00-20.00!”


Camelia Șucu depune eforturi considerabile pentru a se menține în formă. La 57 de ani, afacerista are o siluetă impecabilă. În prezent vedeta este adepta postului intermitent. Ea recunoaște că fastingul o ajută să se mențină sănătoasă.


E una dintre cele mai de succes femei de afaceri din România

Camelia Șucu a recunoscut că prima dietă drastică a ținut-o în vacanța dintre clasele a-IX-a și a-X-a, la un an după ce renunțase la sportul de performanță. Vedeta a făcut înot de performanță până în momentul în care a dat admiterea la liceu, iar imediat după a acumulat câteva kilograme în plus. De atunci, ea a încercat mai multe cure de slăbire.

„Am ținut diete, toate nebuniile posibile în tinerețe, mai ales în adolescența mea. Am avut noroc cu un metabolism bun, îl am în continuare. Cui îi place adrenalina are noroc de o siluetă ok. În afară de adrenalină, însă, îmi place foarte mult să mă mișc, îmi place sportul, îl adaptez vârstei mele și nevoilor mele.

Am grijă de mine, îmi place prevenția, să mă informez despre medicina integrativă, cum te ajută suplimentele, tot ce poți să iei pe gură sau intravenos, cum te ajută sportul în aer liber, greutățile.

Eu nu mănânc seara, cam după 7 jumătate. Mai mi se întâmplă câteodată să mai ies la mese seara, dar rar. Beau ceai, nu mănânc nici dimineața și nici seara. Am două sau trei mese, dar doar în intervalul 12-20. Acest intermitent fasting pe mine m-a ajutat foarte mult, echilbrează kilogramele, pofta de dulce, de sărat și echilibrează și sistemul hormonal. Eu sunt foarte mulțumită cum sunt ca sănătate și fizic la 57 de ani! Trebuie să fii sănătos la trup și la minte“, a dezvăluit Camelia Șucu pentru click.ro.

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

Elementul din lapte care împiedică îmbolnăvirea. Este cunoscut de toți specialiștii...
Cum ne ajută inteligența artificială dacă suferim de intervenții complexe din...
Cum să nu ajungem la transplant hepatic. Explicația medicului specialist, în emisiunea...
Când trebuie investigate valvele inimii și care este boala care le afectează. Explicații...
Mezelurile sunt o „super-carne”. Care sunt cele sănătoase și cum trebuie mâncate...
Sistemul venos și tiroida se măresc în timpul sarcinii și există posibilitatea...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies