Andreea Marin a slăbit 15 kilograme: "Mă mir că am avut ambiție!" A fost "obligată" de medic să scape de kilogramele în plus


Andreea Marin a reușit să slăbească 15 kilograme cu ajutorul medicului și este tare încântată de acest succes.


Întregul proces a durat câteva luni, iar vedeta spune că acum și-a schimbat total stilul de viață. Prezentatoarea este atentă la alimentașie, face mișcare și tratamente corporale de întreținere. Andreea Marin a ținut de-a lungul timpului numeroase diete, dar acum a apelat la ajutor specializat.

Vedeta s-a ambiționat să slăbească la recomandarea medicului deoarece avea probleme de sănătate:

"Mă mir că am avut această ambiție, însă mi-am impus (…) La nivel fizic. Am fost la medic pentru că nu respiram bine. Când urcam scările, oboseam imediat. Când mă aplecam, mă durea la spatele la ridicare. Mici detalii care fac diferența pentru calitatea vieții noastre. Nu îmi dădeam seama, pentru că eu sunt înaltă. Am 1,76 m, am această structură de femeie „lungă” și păcălește. O haină bine așezată pe tine păcălește. Te păcălește chiar și pe tine, dar nu despre asta este vorba. Este vorba despre starea ta de bine.

Obligată de medic să slăbească

Nu mănânc după șase seara, mănânc sănătos, fac proceduri corporale, asta în ultimele luni, pentru că atunci când slăbești mult, poți să dai într-o extremă care nu este benefică pentru corp sau pentru piele și fac și mișcare cam de două ori pe săptămână îmi iese, nu mai mult”, a spus Andreea Marin potrivit Spynews.

Andreea Marin a declarat că pe timpul verii a slăbit 13 kilograme. „Chiar simt că am întinerit, pentru că asta face pierderea în greutate. În această vară am pierdut 13 kg până în acest moment și îmi doresc să mai pierd câteva ca să ajung așa, ca în liceu. Așa că iată călătoria în timp în sens invers este posibilă. Într-adevăr, și tenul arată mult mai bine, cheful de viață, totul se schimbă atunci când ești din nou în echilibru.

Mă bucur foarte mult. Am făcut asta cu ajutorul unei diete corecte și cu ajutorul unui specialist, așa că am mulțumit poate și constituției mele destul de bune. Am 49 de ani însă, se ține bine bătrânica. Și am grijă să fac mișcare. Nu există secrete cu adevărat. Există până la urmă voință și a fi alături, a accepta alături de tine oameni buni în viața ta, care te învață ceea ce poate că știai odată, dar ai uitat, lecția echilibrului”.

Foto FAcebook

vezi emisiunile doctor de bine

Ce înseamnă dacă ne e foame dimineața, pentru sănătatea organismului. Alimentele...
Cum pot fi depistate formațiunile suspecte din zona sânilor. Sfatul medicilor
Periajul dentar făcut acasă nu e suficient. Detartrajul previne cel mai eficient...
Zgomotele auzite într-o singură ureche pot indica probleme grave de sănătate....
De ce este important să ne construim sistemul imunitar în timp, în special în...
Motivul neașteptat pentru care nu trebuie să mâncăm carne și să nu luăm suplimente...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies