Anca Țurcașiu: "Am fost la psiholog după divorț. Am avut nevoie de sprijin”


Anca Țurcașiu recunoaște că a apelat la ajutorul psihologului după divorț. De-a lungul timpului, cântăreața a fost foarte atentă la aspectul fizic, iar acum, după mai multe cumpene ale vieții, își acordă timp pentru a explora și partea psihică.


În urmă cu doi ani, Anca Țurcașiu anunța că divorțează de medicul Cătălin Georgescu, după un mariaj de 22 de ani. De atunci, îndrăgita actriță a trecut printr-o perioadă traumatizantă și a decis să apeleze la ajutor specializat.

Actrița în vârsta de 52 de ani recunoaște că a mers la psiholog și spune că a fost un mare ajutor pentru ea.

Anca Țurcașiu mărturisește că nu își mai amintește cum s-a produs plecarea soțului ei din casă, însă recunoaște că a fost greu.

„Nu mai știu cum a fost. Nu pot să spun că mi-a fost ușor, dar m-am obișnuit, te obișnuiești cu orice. Da, cred foarte mult în asta și primești foarte mult ajutor. E o nevoie, pentru că tu te vezi din alt unghi, te vezi subiectiv. Or, cineva care te vede din afară și cu care stai de vorbă îți deschide ochii către adevăr și realitate, pe care tu nu o poți percepe decât prin prisma emoțiilor pe care le ai în momentul respectiv și e de foarte mare ajutor. Am fost la psiholog după divorț. Am avut nevoie de sprijin”, a declarat Anca Țurcașiu pentru viva.

 „Îți trebuie foarte mult curaj. Toate fricile astea pe care noi le avem sunt o dovadă de nesiguranță. Până la urmă, vrei să ai o siguranță, să ai în jurul tău spațiul acela cu care ai devenit confortabil.Și atunci când toate lucrurile se destramă, se rup din orice fel de motiv, nu mă refer neapărat la un divorț, ci la orice, o moarte, o despărțire, ai pierdut o avere, o destabilizare de genul acesta creează foarte multe spaime.

Foarte multe frici, și lecția cea mai puternică pe care am învățat-o în timp a fost că suntem atât de puternici, mult mai puternici decât credem noi despre noi. Și că niciodată nu suntem singuri. Atunci când avem impresia că suntem singuri, niciodată nu suntem singuri”, a mai adăugat artista.

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

De ce este important să ne construim sistemul imunitar în timp, în special în...
Motivul neașteptat pentru care nu trebuie să mâncăm carne și să nu luăm suplimente...
Cum este afectată dantura de pierderea unui singur dinte. Reabilitarea orală se...
Soarele și dietele vegane distrug colagenul din piele, ”cărămida” de reconstrucție...
Ce se întâmplă dacă excludem din dietă proteinele din carne, pește, ouă și...
Cum apare parodontoza. În prima etapă boala este reversibilă

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies