Amalia Năstase, din nou la dietă: „Cine ține intermitent fasting cum trebuie nu are cum să nu slăbească”


Amalia Năstase este hotărâtă, din nou, să slăbească. După ce reușise să dea jos aproximativ 30 de kilograme anii trecuți, fosta soție a lui Ilie Năstase s-a îngrășat iar în ultima vreme.


Fosta soție a lui Ilie Năstase, în vârstă de 46 de ani, recunoaște că nu se simte prea bine în forma în care se află în prezent și că își dorește să revină la kilogramele pe care le avea în trecut.

Vedeta a vorbit despre metoda prin care încercă să scape de kilogramele în plus. Amalia Năstase a decis să adopte o dietă mai drastică și a optat pentru postul negru.

"Eu încerc să țin acum și post și dietă. Adică să nu mănânc dulciuri, carbohidrați prea mult. Încerc! Nu sunt perfectă, dar încerc. Încerc să mai slăbesc. Nu se întreabă o femeie câte kilograme are și nici ce vârstă are. O să văd cât mai vreau să slăbesc”, a declarat Amalia Năstase, mamă a 3 copii.

"Ați auzit de foarte multe diete cu intermitent fasting sau cu fasting. Fasting înseamnă post. Și uite cum ne întoarcem noi la tradiții de fapt. Fastingul înseamnă post negru, nu mănânci nimic. Putem ține vinerea post negru. Fastingul e post negru, cumva ce ni se pare nouă că e nou azi, dar vine, de fapt, din tradiție.

"Cine ține intermitent fasting cum trebuie nu are cum să nu slăbească”

În post, nu mai mănânci așa de multe toxine, nu mai mănânci carne. E bine să ții postul pentru că e făcut pentru sănătatea omului și spirituală, și fizică.

Cine ține intermitent fasting cum trebuie nu are cum să nu slăbească. Cine nu slăbește a mai gustat ceva. Vedetele nu sunt doctori, vedetele sunt oameni ca toți oamenii, iar, dacă te uiți la ce spun nutriționiștii ei îți explică care anume sunt beneficiile acestui post negru.

Slăbitul este unul dintre beneficii, dar sunt foarte multe alte beneficii și anume se regenerează celula, pentru că are timp s-o facă, digestia are timp să se liniștească și să repornească cum trebuie, microbiomul nostru din intestine se reface”, a adăugat vedeta pentru click.ro.

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

De ce este periculos consumul excesiv de antibiotice. Medic: „Mulți pacienți vin...
Doctor de bine. Emisiunea integrală din 10 decembrie 2023
Cele două reguli esențiale ale glucozei pentru o viață sănătoasă. Cum să ne...
De nu este bine să bem apă, suc sau alcool în timpul mesei. Explicațiile medicilor
Stresul de la școală și presiunea socială afectează sistemul osos al copilului....
Controlul senzației de foame. Tratamentul pentru lupta cu kilogramele în plus

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies