Amalia Enache, secretul siluetei: Beau un pahar cu oțet de mere înainte de prânz


Cum se menține Amalia Enache în formă la 46 de ani!


La începutul acestui an, Amalia Enache a suferit o intervenție de colecistecomie, care presupune eliminarea veziculei biliare. Prezentatoarea de știri de la Pro TV a fost nevoită să urmeze un regim alimentar după operația și a reușit să slăbească destul de mult. Vedeta a mărturisit că a ajuns la greutatea din liceu și de atunci reușește să se mențină în formă.

Amalia Enache are o fetiță pe nume Alma, care are 7 ani.

Amalia Enache a explicat că mănâncă absolut orice, însă are niște reguli. Prezentatoarea TV a recunoscut că nu a apelat niciodată la nutriționist pentru a i se face vreo dietă personalizată.

„Păstrez măsura și aplic aceste trucuri despre care am aflat recent și anume salată înainte de fiecare masă, care e așa ca un fel de pansament și nu lasă glucoza să ia viteză spre sânge. O dată pe zi beau înainte de masa de prânz un pahar cu oțet de mere. Păstrez regula a maximum 3 mese cu nimic între mese și a porțiilor mai minimaliste. În rest mănânc de toate. Pauza între mese este cam de 5-6 ore și rezist, nu am nicio problemă.

Am citit foarte mult, nu am fost niciodată în viața mea la un nutriționist să-mi facă o dietă personalizată, dar recent a fost Jessie Inchauspe,  supranumită regina glucozei, în România, la o conferință. Am cunoscut-o, am stat de vorbă cu ea, i-am citit cartea Revoluția glucozei', a spus vedeta pentru unica.ro.

Revoluția glucozei

Glucoza este principala sursă de energie a organismului nostru. În cea mai mare parte, o luăm din mâncarea consumată, după care sângele o transportă peste tot în celulele noastre. Începând cu dispoziția noastră când ne trezim, greutatea corporală, aspectul pielii, calitatea somnului, până la sănătatea sistemului nostru imunitar, riscul de boală cardiacă, cancer, ovare polichistice și posibilitatea de a concepe un copil — toate acestea sunt influențate de fluctuațiile de glucoză din organismul nostru. 

Biochimista Jessie Inchauspé, cunoscută urmăritorilor de pe instagram ca @GlucoseGoddess, a scris o carte informativă și amuzantă deopotrivă, în care explică pe înțelesul tuturor cele mai noi descoperiri despre efectele glucozei în corpul nostru. Aceste noi descoperiri sunt bazate pe rezultatele cercetărilor cu glucometrele cu monitorizare continuă. 

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

Elementul din lapte care împiedică îmbolnăvirea. Este cunoscut de toți specialiștii...
Cum ne ajută inteligența artificială dacă suferim de intervenții complexe din...
Cum să nu ajungem la transplant hepatic. Explicația medicului specialist, în emisiunea...
Când trebuie investigate valvele inimii și care este boala care le afectează. Explicații...
Mezelurile sunt o „super-carne”. Care sunt cele sănătoase și cum trebuie mâncate...
Sistemul venos și tiroida se măresc în timpul sarcinii și există posibilitatea...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies