Alina Sorescu nu crede în diete. Cum își menține silueta: Nu fac excese, cred că acesta este secretul


Mamă a două fetițe, Alina Sorescu reușește să se mențină într-o formă de invidiat!


Cu toate că este foarte ocupată, cântăreața are grijă de imaginea ei și știe cât de important este aspectul fizic în domeniul în care activează.

Recent artista a vorbit într-un interviu video despre stilul său de viață și a oferit câteva trucuri de frumusețe.

Interpreta în vârstă de 37 de ani nu este adepta dietelor restrictive, ci preferă o alimentație echilibrată. Vedeta a mărturisit că atunci când se află pe drumuri spre concerte obișnuiește să comande meniuri personalizate de la firme de specialitate.

Cu toate că programul său este haotic, cu multe deplasări, Alina Sorescu mărturisește că abia așteaptă să reia clasele de Pilates.

„Nu fac excese, cred că acesta este secretul. Dacă ai această regulă în minte, poți pe termen lung să ai grijă de silueta ta. O dietă nu înseamnă un răspuns pe termen lung, e o chestiune limitată în timp, după care dacă nu ai niște reguli clare, pui imediat la loc kilogramele pe care le-ai dat jos. Mi-ar plăcea să am mai mult timp pentru sport, cum obișnuiam înainte. Am avut în această perioadă un timp foarte aglomerat și nu am mai avut timp să ajung. Mie îmi place foarte mult pilatesul și mi-am propus ca în curând să revin la activitatea mea acolo.

(...) Încerc să-mi mențin o dietă echilibrată, când am perioade aglomerate și plec foarte mult, pentru că eu am o meserie care mă ține mereu în acțiune. Sunt foarte mult în mașină și atunci am zile în care dacă sunt foarte aglomerată apelez la niște caserole. Îți vine mâncarea cu o seară înainte acasă și ai calculat totul pe calorii, ai toate mesele cu tine. Nu simți senzația de foame, dar asta e doar când am perioade foarte aglomerate, cum e luna decembrie.”, mai spune ea în cadrul emisiunii.

Alimentele la care nu poate renunța

"Îmi place să beau cafea dimineața, nu am făcut-o dintotdeauna, dar mai ales după ce au apărut fetițele, simt nevoia să o am ca o constantă în viața mea. Beau capuccino, să fie mai light. Nu aș putea să renunț la mâncarea copilăriei mele cu care încă mă răsfață mama, salata de vinete, tocănița de cartofi pe care rar mi-o mai face, nu e tocmai de dietă.

Foto FACEBOOK

vezi emisiunile doctor de bine

Ce înseamnă dacă ne e foame dimineața, pentru sănătatea organismului. Alimentele...
Cum pot fi depistate formațiunile suspecte din zona sânilor. Sfatul medicilor
Periajul dentar făcut acasă nu e suficient. Detartrajul previne cel mai eficient...
Zgomotele auzite într-o singură ureche pot indica probleme grave de sănătate....
De ce este important să ne construim sistemul imunitar în timp, în special în...
Motivul neașteptat pentru care nu trebuie să mâncăm carne și să nu luăm suplimente...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies