Alina Eremia, siluetă de model: Am introdus într-o aplicație caloriile pe care le mănânc în fiecare zi


Alina Eremia e în culmea fericirii! Cântăreața și iubitul ei, Edi Barbu, s-au logodit după opt ani de relație. Artista a făcut anunțul pe rețelele sociale, acolo unde și-a etalat mândră inelul primit.


Alina Eremia și Edi Barbu formează un cuplu de mai bine de opt ani, artista mărturisind în nenumărate rânduri că datorită iubitului ei a învățat să se iubească mai mult. 

„Chiar este o relație frumoasă și bine sudată. Cred că cele mai plăcute surprize sunt atunci când cel de lângă tine te iubește și îți arată că te înțelege și te sprijină”.

M-a ajutat să-mi mențin o greutate constantă”

Vedeta în vârstă de 30 de ani are o siluetă de invidiat. Recent, într-un interviu pentru viva.ro, actrița a explicat cum se menține în formă: ”Am renunțat de mult la diete”.

Regimurile alimentare stricte au fost înlocuite cu un stil de viață sănătos și echilibrat.  Alina Eremia recunoaște că a renunțat la zahăr, dar și la alimentele grase sau prăjite.

Am renunțat de mult la diete, care funcționează pe o perioadă scurtă de timp. Cred într-un plan alimentar bine pus la punct, pe care îl poți susține a la longue. Am grijă să evit zahărul, mâncarea foarte grasă sau prăjită, care este și nocivă pentru organism și buna lui funcționare. M-a ajutat să-mi mențin o greutate constantă faptul că am introdus într-o aplicație caloriile pe care le mănânc în fiecare zi. În felul acesta, pot să urmăresc dacă consum toți nutrienții, proteină, vitaminele de care am nevoie.

Din lipsă de timp, artista sare peste antrenamentele de la sala de fitness:”În ceea ce privește sala, a rămas într-un plan îndepărtat, din lipsă de timp. Mă salvează plimbările lungi cu King și banda pe care o am acasă”.

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

Elementul din lapte care împiedică îmbolnăvirea. Este cunoscut de toți specialiștii...
Cum ne ajută inteligența artificială dacă suferim de intervenții complexe din...
Cum să nu ajungem la transplant hepatic. Explicația medicului specialist, în emisiunea...
Când trebuie investigate valvele inimii și care este boala care le afectează. Explicații...
Mezelurile sunt o „super-carne”. Care sunt cele sănătoase și cum trebuie mâncate...
Sistemul venos și tiroida se măresc în timpul sarcinii și există posibilitatea...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies