Alina Eremia, siluetă de model: Am introdus într-o aplicație caloriile pe care le mănânc în fiecare zi


Alina Eremia e în culmea fericirii! Cântăreața și iubitul ei, Edi Barbu, s-au logodit după opt ani de relație. Artista a făcut anunțul pe rețelele sociale, acolo unde și-a etalat mândră inelul primit.


Alina Eremia și Edi Barbu formează un cuplu de mai bine de opt ani, artista mărturisind în nenumărate rânduri că datorită iubitului ei a învățat să se iubească mai mult. 

„Chiar este o relație frumoasă și bine sudată. Cred că cele mai plăcute surprize sunt atunci când cel de lângă tine te iubește și îți arată că te înțelege și te sprijină”.

M-a ajutat să-mi mențin o greutate constantă”

Vedeta în vârstă de 30 de ani are o siluetă de invidiat. Recent, într-un interviu pentru viva.ro, actrița a explicat cum se menține în formă: ”Am renunțat de mult la diete”.

Regimurile alimentare stricte au fost înlocuite cu un stil de viață sănătos și echilibrat.  Alina Eremia recunoaște că a renunțat la zahăr, dar și la alimentele grase sau prăjite.

Am renunțat de mult la diete, care funcționează pe o perioadă scurtă de timp. Cred într-un plan alimentar bine pus la punct, pe care îl poți susține a la longue. Am grijă să evit zahărul, mâncarea foarte grasă sau prăjită, care este și nocivă pentru organism și buna lui funcționare. M-a ajutat să-mi mențin o greutate constantă faptul că am introdus într-o aplicație caloriile pe care le mănânc în fiecare zi. În felul acesta, pot să urmăresc dacă consum toți nutrienții, proteină, vitaminele de care am nevoie.

Din lipsă de timp, artista sare peste antrenamentele de la sala de fitness:”În ceea ce privește sala, a rămas într-un plan îndepărtat, din lipsă de timp. Mă salvează plimbările lungi cu King și banda pe care o am acasă”.

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

Ce înseamnă dacă ne e foame dimineața, pentru sănătatea organismului. Alimentele...
Cum pot fi depistate formațiunile suspecte din zona sânilor. Sfatul medicilor
Periajul dentar făcut acasă nu e suficient. Detartrajul previne cel mai eficient...
Zgomotele auzite într-o singură ureche pot indica probleme grave de sănătate....
De ce este important să ne construim sistemul imunitar în timp, în special în...
Motivul neașteptat pentru care nu trebuie să mâncăm carne și să nu luăm suplimente...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies