Alexandra Ungureanu vrea să mai slăbească 7 kilograme: „Nu sunt mulțumită de cum arăt"


Alexandra Ungureanu a mărturisit că își dorește neapărat să slăbească, fiind nemulțumită de felul în care arată momentan. Cântăreața în vârstă de 41 de ani recunoaște că îi este foarte greu să țină un regim alimentar și să facă mișcare, din cauză că este foarte ocupată.


Vedeta nu poate avea un program strict al meselor

„Acum sunt într-un punct în care nu sunt mulțumită de cum arăt. Mai rămâne să mai slăbesc șase-șapte kilograme. Nu e nici foarte mult, nici puțin, dar e cât să am un stres permanent. Și recunosc că mi-e destul de greu să țin un regim foarte strict, în momentul în care sunt foarte obosită. Pentru că programul este haotic.

De obicei, nu prea poți să-ți aranjezi ore de mese, în care să poți să mănânci corect. Și, din păcate, cel mai dăunător lucru, care nu se întâmpla până acum câțiva ani, este acest mâncat seara. Care strică toate obiceiurile bune de peste zi. Eu nu mănânc prostii, dar mănânc alte lucruri…”, a declarat Alexandra Ungureanu, pentru viva.ro.

Cântăreața nu este o împătimită a prăjiturilor, însă obișnuiește să mănânce multe fructe sau nuci crude, bogate în calorii.

„Eu nu mănânc prăjituri, dar faptul că mănânc nuci crude, foarte calorice… nu mănânc hamburgeri, consum fructe. Ele au zahăr, la un moment dat, la fiecare decadă, trebuie să scazi cu o treime din porția pe care o mănânci, pentru că organismul se schimbă. Deci, complicat. Și am foarte puțin timp din păcate pentru sport, din cauza plecărilor. Plus somnul meu din ultimele două luni, cred că are o medie de cinci ore pe noapte. Care nu știu dacă e ideală pentru a face și mișcare cu eficiență„, a spus vedeta.

Alexandra Ungureanu recunoaște că s-a îngrășat în ultima perioadă

"Acum am probleme mari cu silueta. În ultimii doi ani, am pus pe mine. Am pus vreo 7 kilograme. Am pus întâi câte două, am zis că nu contează, ce mare lucru! Apoi am mai pus două și încă două, până ce treaba a devenit serioasă. Am zile când, din cauza oboselii, mi-e poftă de dulce. Și uite că după o vârstă nu prea mai e ca înainte, când le dădeai jos imediat. Acum, se simt kilogramele. Se simte orice bucățică de ciocolată.

Din ianuarie, vreau să am mai multă grijă de mine, să încerc tot felul de terapii ca să-mi îmbunătățesc calitatea vieții. Mă interesează terapiile corporale pentru celulită, țesut adipos. Trebuie să avem și o dietă sănătoasă, altfel nu se poate”, a declarat vedeta.

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

Vârsta la care trebuie să aibă loc primul control la stomatolog. Cum influențează...
Doctor de Bine. Emisiunea integrală din 21 aprilie 2024
De ce e sănătoasă prăjeala în untură. Sfatul medicului
Trigliceridele mărite. Ce înseamnă și cum putem reduce numărul acestora
Cauzele poftei de dulce. „Acest comportament arată experiențe traumatice extreme”
23 de ani, vârsta la care fertilitatea la femei atinge apogeul. Ce se întâmplă...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies