Adina de la Heaven își micșorează bustul: "Trec de la cupa D-E, la cupa B-C”. Care e motivul?


Tot mai multe vedete de la noi trec pragul medicului estetician pentru a obține a-și mări bustul. Există și excepții însă! Adina de la Heaven își dorește sâni mai mici.


Solista în vârstă de 44 de ani și-a programat deja intervenția chirurgicală.

„Eu măsor 100 de centimetri la bust și am o talie de 59 cm, deci bustul este aproape dublu”

De la vârsta de 15 ani, Adina Postelnicu, membra trupei Heaven, acuză dureri de coloană cumplite, din cauza greutății sânilor. De aceea, cântăreața a decis să apeleze la operația de micșorare a bustului.

„Vreau să-mi mai micșorez bustul, e ca un cadou de ziua mea, încerc să-mi fac curaj să ajung, luna viitoare. Trebuie să scap de durerile foarte mari de spate, pe care le am de atâția ani. În general, le înțeleg pe cele care își pun silicoane, dacă nu au deloc, dar nu înțeleg de ce își pun mai mult decât trebuie. Nu o să-i micșorez foarte mult, ci cât va considera medicul. Vreau să am sâni în continuare și nu foarte mici. Mi-au crescut foarte repede.

Pe la 12-13 ani aveam deja sânii foarte mari. Prima vizită la medicul estetician am făcut-o pe la 26 de ani. Dar, m-a dat pe ușă afară, mi-a zis că am sâni foarte frumoși, că el nu face lucrul ăsta și să merg în altă parte, dacă vreau să-i micșorez. Eu măsor 100 de centimetri la bust și am o talie de 59 cm, deci bustul este aproape dublu".

Toată viața am avut dureri din cauza sânilor

„Încă de când eram adolescentă, de pe la 15 ani, aveam sânii foarte mari. Mereu mi-am dorit să fac această intervenție de micșorare a lor și uite că a venit momentul. Pe 10 martie sunt programată la operație. Sunt convinsă că o să fie foarte bine totul după intervenție, deși probabil că va trebui să mă obișnuiesc cu viitorul aspect fizic, asta este, dar nu o văd ca pe o problemă. Îți dai seama ca toată viața am avut sânii foarte mari! De la o cupă D – E, să ajungi la o cupă B – C, este ceva, dar eu zic că o să fie bine.

Eu zic că o să fie bine, după intervenție, pentru că aștept de mult timp să scap de durerile de spate. Ăsta este și principalul motiv al acestei operații pe care mi-o doresc de încă când eram mică. Toată viața am avut aceste dureri. ”, a declarat Adina Postelnicu pentru click.ro.

Adina Postelnicu a devenit celebră în urma trupei "Heaven". Solista este împreună cu rapper-ul Glance, cu care are împreună o fetiță în vârstă de patru ani, Zeynep Maria.

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

Ce înseamnă dacă ne e foame dimineața, pentru sănătatea organismului. Alimentele...
Cum pot fi depistate formațiunile suspecte din zona sânilor. Sfatul medicilor
Periajul dentar făcut acasă nu e suficient. Detartrajul previne cel mai eficient...
Zgomotele auzite într-o singură ureche pot indica probleme grave de sănătate....
De ce este important să ne construim sistemul imunitar în timp, în special în...
Motivul neașteptat pentru care nu trebuie să mâncăm carne și să nu luăm suplimente...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies