A recunoscut! Antonia și-a făcut operație de liposucție, după cele 3 nașteri: A fost chinuitor!


A dezvăluit totul abia acum! Antonia a recunoscut că a depus mult efort pentru a-și păstra silueta de invidiat, chiar și după ce a devenit mămică a treia oară.


Cântăreața a dezvăluit că după ultima sarcină a fost nevoită să apeleze la o intervenție chirurgicală pentru a avea abdomenul plat la care a visat. Chiar dacă făcea sport și avea un regim sănătos, Antonia nu reușea să obțină rezultatul pe care și-l dorea, astfel că a apelat la medicul estetician. Antonia a vorbit pe Instagram despre operația de liposucție pe care a făcut-o în urmă cu ceva timp, după ce a devenit mamă pentru a treia oară.

"Sunt obsedată de detalii"

„Nici nu-mi pot aminti cum îmi arăta abdomenul înainte să am copii. Trebuie să fie drăguț să ai o talie subțire, naturală, fără vergeturi pe piele, totul neted. Dar este frumos să ai și copii, iar eu am trei deja. Este destul, sunt bine.

Acum știu că unii ați spune: ‘Despre ce vorbești? Arăți bine!’ Nu spun că nu arăt bine, dar a fost chinuitor. Încerc să îmi amintesc acele zile în care nu mă chinuiam, atât. Dar sunt bine. Acum știu cum să ascund aceste imperfecțiuni. Uneori mă enervează aceste vergeturi pe piele pe care le am în jurul abdomenului, dar sunt în viață și mulțumesc lui Dumnezeu că a fost doar atât. Și doar ca să vă dau o idee de cât de obsedată și perfecționistă sunt când vine vorba despre antrenamente și mâncat sănătos, toate astea nu au fost suficiente.

Am mers și am făcut liposucție și sunt mulțumită acum. Sunt bine, dar sunt obsedată de detalii. Asta e problema mea. Cred că odată ce corpul tău trece prin schimbări după ce naști, începi să te simți nesigură pe tine. Cred că este natural„, a spus Antonia pe Instagram.

Artista în vârstă de 34 de ani și-a pus silicoane în anul 2015, iar în 2020 a simțit nevoia unei noi schimbări în zona bustului. 

Ce este liposucția

Intervenţia de liposucţie este procedura chirurgicală ce favorizează eliminarea excesului de grăsime din diverse locaţii ale corpului care nu au putut fi eliminate prin diete sau exerciţii fizice. Procedura se poate efectua în combinaţie cu alte proceduri precum reducerea sânilor, liftingul facial sau abdominoplastia.

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

Elementul din lapte care împiedică îmbolnăvirea. Este cunoscut de toți specialiștii...
Cum ne ajută inteligența artificială dacă suferim de intervenții complexe din...
Cum să nu ajungem la transplant hepatic. Explicația medicului specialist, în emisiunea...
Când trebuie investigate valvele inimii și care este boala care le afectează. Explicații...
Mezelurile sunt o „super-carne”. Care sunt cele sănătoase și cum trebuie mâncate...
Sistemul venos și tiroida se măresc în timpul sarcinii și există posibilitatea...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies