A recunoscut! Antonia și-a făcut operație de liposucție, după cele 3 nașteri: A fost chinuitor!


A dezvăluit totul abia acum! Antonia a recunoscut că a depus mult efort pentru a-și păstra silueta de invidiat, chiar și după ce a devenit mămică a treia oară.


Cântăreața a dezvăluit că după ultima sarcină a fost nevoită să apeleze la o intervenție chirurgicală pentru a avea abdomenul plat la care a visat. Chiar dacă făcea sport și avea un regim sănătos, Antonia nu reușea să obțină rezultatul pe care și-l dorea, astfel că a apelat la medicul estetician. Antonia a vorbit pe Instagram despre operația de liposucție pe care a făcut-o în urmă cu ceva timp, după ce a devenit mamă pentru a treia oară.

"Sunt obsedată de detalii"

„Nici nu-mi pot aminti cum îmi arăta abdomenul înainte să am copii. Trebuie să fie drăguț să ai o talie subțire, naturală, fără vergeturi pe piele, totul neted. Dar este frumos să ai și copii, iar eu am trei deja. Este destul, sunt bine.

Acum știu că unii ați spune: ‘Despre ce vorbești? Arăți bine!’ Nu spun că nu arăt bine, dar a fost chinuitor. Încerc să îmi amintesc acele zile în care nu mă chinuiam, atât. Dar sunt bine. Acum știu cum să ascund aceste imperfecțiuni. Uneori mă enervează aceste vergeturi pe piele pe care le am în jurul abdomenului, dar sunt în viață și mulțumesc lui Dumnezeu că a fost doar atât. Și doar ca să vă dau o idee de cât de obsedată și perfecționistă sunt când vine vorba despre antrenamente și mâncat sănătos, toate astea nu au fost suficiente.

Am mers și am făcut liposucție și sunt mulțumită acum. Sunt bine, dar sunt obsedată de detalii. Asta e problema mea. Cred că odată ce corpul tău trece prin schimbări după ce naști, începi să te simți nesigură pe tine. Cred că este natural„, a spus Antonia pe Instagram.

Artista în vârstă de 34 de ani și-a pus silicoane în anul 2015, iar în 2020 a simțit nevoia unei noi schimbări în zona bustului. 

Ce este liposucția

Intervenţia de liposucţie este procedura chirurgicală ce favorizează eliminarea excesului de grăsime din diverse locaţii ale corpului care nu au putut fi eliminate prin diete sau exerciţii fizice. Procedura se poate efectua în combinaţie cu alte proceduri precum reducerea sânilor, liftingul facial sau abdominoplastia.

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

”Putem să nu mâncăm nimic 40 de zile”. Mihaela Bilic: ”Cu cât mâncăm mai...
Zgomotele auzite doar într-o singură ureche pot masca extrem de multe diagnostice....
Doctor de Bine. Emisiunea integrală din 14 aprilie 2024
Cât de importantă este activitatea fizică pentru organismul nostru. Toate celulele...
În cazul accidentărilor, ligamentele din genunchi se rup frecvent. Cum le putem...
„Obezitatea nu e doar ce vedem în exterior”. Când ajung kilogramele în plus...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies