Restaurarea completă a dinților – unul dintre cele mai complexe tratamente stomatologice cu rezultate de excepție 


Este greu să vezi cum cineva drag suferă. Este greu, de asemenea, ca persoana care suferă să fii chiar tu. Dar, nu mai bine, alegem o soluție și ne dăruim o viață de calitate?


Ei bine, persoanele care au pierdut mai mulți dinți, știu ce înseamnă să ai necazul de a nu mai putea mânca normal sau de a zâmbi normal. Pentru acești oameni, stomatologia avansată modernă face minuni. 

Da, ai citit bine. Nu sunt vorbe mari. Dacă ți-ai pierdut mai mulți dinți, prin tratamentul de restaurare completă poți avea dinți ficși și o viață normală. Acest lucru e posibil datorită tehnologiilor dentare avansate, precum computer tomograf sau lasere dentare, care susțin chirurgul, implantologul, proteticianul dentar să ofere pacientului un vis împlinit: sănătate dentară și, sigur, și un zâmbet frumos. 

„Pacientul trece prin mai multe etape înainte de procedura propriu-zisă. Restaurarea completă este unul dintre cele mai complexe manopere stomatologice din toate timpurile care oferă rezultate ce în trecut erau de neatins. Este o manoperă ce se realizează obligatoriu cu plan de tratament cu abordare pluridisciplinară. O echipă de specialiști din diferite arii ale stomatologiei este implicată și, datorită tehnologiei, realizează un plan de tratament pentru a reda dantura fixă pacientului”, explică Dr. Raluca Pascu. 

Succesul unui astfel de tratament depinde fundamental de precizia investigațiilor, experiența specialiștilor, întreaga infrastructură tehnologică prezentă în clinică și planul de tratament multidisciplinar. Rezultatele se pot obține doar când există implicare și responsabilitate. 

Pacienții trebuie să știe că stomatologia digitală oferă rezultate eficiente indiferent de problemă. ”Dacă în trecut, stomatologia nu putea oferi soluții sigure și pe termen lung, în prezent, vorbim despre un progres extraordinar”, explică Dr. Raluca Pascu. ”Pacientul este susținut la fiecare pas și, aceasta este și viziunea mea: tot ce este mai bun pentru pacient pentru ca în final să vorbim despre un zâmbet sănătos, funcțional și frumos. Vorbim despre vindecare accelerată, protocoale avansate pentru managementul durerii, precizie și control al rezultatelor”, adaugă Dr. Raluca Pascu. 

vezi emisiunile doctor de bine

Cum ne ajută inteligența artificială dacă suferim de intervenții complexe din...
Cum să nu ajungem la transplant hepatic. Explicația medicului specialist, în emisiunea...
Când trebuie investigate valvele inimii și care este boala care le afectează. Explicații...
Mezelurile sunt o „super-carne”. Care sunt cele sănătoase și cum trebuie mâncate...
Sistemul venos și tiroida se măresc în timpul sarcinii și există posibilitatea...
Doctor de Bine. Emisiunea integrală din 25 februarie 2024

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies