Andrei Porosnicu, chirurg estetician, dezvăluie culisele rinoplastiei. Când este cazul să facem rinoplastie


Dr. Andrei Porosnicu, medic primar în chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă, cu o experiență de peste 10 ani în domeniul frumuseții, ne spune când și de ce am alege rinoplastia? 


Specialistul în medicina estetică spune că rinoplastia devine o alegere personală atunci când nevoia de armonie între frumusețe și funcționalitate devine evidentă. Riscurile sunt reale, dar, după cum spune domnul doctor , ele sunt echilibrate de transformarea pe care o aduce intervenția. 

 

Cum poți personaliza rinoplastia pentru nevoile tale? 

“Pentru mine, rinoplastia nu înseamnă doar o schimbare fizică, ci o redefinire a încrederii și confortului personal. Dr. Poroșnicu subliniază că această procedură poate corecta nu doar aspectul, ci și funcționalitatea nasului, adaptându-se nevoilor fiecărui pacient.” , spune specialistul.

 

Despre procesul de recuperare 

Dr. Andrei Poroșnicu împărtășește o incursiune personală în perioada de recuperare, conștientizând că aceasta poate reprezenta o provocare, însă subliniază că secretul constă în răbdare și atenție sporită pentru a obține rezultatele dorite. 

Contradicții și alegeri înțelepte 

“Există momente când rinoplastia poate fi contraindicată. Tocmai de aceea e nevoie de o evaluare atentă și așteptări realiste sunt. Este o alegere personală, dar persoana în cauză trebuie să fie informată și responsabilă.”, mai spune medicul. 

Alegerea medicului potrivit

Dr. Andrei Porosnicu împărtășește sfaturi personale pentru alegerea medicului: ‘Caută pe cineva cu experiență, dar și cu o viziune compatibilă cu a ta. Comunicarea deschisă și încrederea sunt fundamentale.

Rinoplastia este o poveste personală, o călătorie către perfecțiunea nasului și, în cele din urmă, spre propria încredere și confort personal.”, conchide specialistul.

vezi emisiunile doctor de bine

Ce înseamnă dacă ne e foame dimineața, pentru sănătatea organismului. Alimentele...
Cum pot fi depistate formațiunile suspecte din zona sânilor. Sfatul medicilor
Periajul dentar făcut acasă nu e suficient. Detartrajul previne cel mai eficient...
Zgomotele auzite într-o singură ureche pot indica probleme grave de sănătate....
De ce este important să ne construim sistemul imunitar în timp, în special în...
Motivul neașteptat pentru care nu trebuie să mâncăm carne și să nu luăm suplimente...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies