Care este cea mai bună oră pentru a face sex. Specialiștii oferă indicii 


Sexul poate fi bun la orice oră din zi sau din noapte. Mulți oameni preferă să facă sex imediat ce se trezesc pentru a începe ziua cu energie și bună dispoziție, în timp ce alții preferă să facă sex înainte de culcare pentru a-i ajuta să adoarmă și să doarmă ca un bebeluș. Dar, ca în toate aspectele vieții, și știința are ceva de spus în această problemă care ne preocupă. 


Știința și-a spus cuvântul și, potrivit unui studiu realizat de Asociația Medicală Britanică și publicat în "British Medical Journal", se pare că dimineața devreme este momentul ideal pentru a face sex și că orgasmul este mai plăcut decât în orice alt moment al zilei.

Mai exact, această cercetare indică faptul că ora 5:48 a.m., nu cu un minut înainte sau cu un minut după, este cea mai oportună. Care sunt motivele? Oamenii de știință explică faptul că tocmai în acel moment și nu în altul, atât bărbații, cât și femeile au un nivel mai ridicat de testosteron care ne face să ne simțim mai excitați și mai dornici să ajungem la punctul culminant.

vezi emisiunile doctor de bine

De ce este periculos consumul excesiv de antibiotice. Medic: „Mulți pacienți vin...
Doctor de bine. Emisiunea integrală din 10 decembrie 2023
Cele două reguli esențiale ale glucozei pentru o viață sănătoasă. Cum să ne...
De nu este bine să bem apă, suc sau alcool în timpul mesei. Explicațiile medicilor
Stresul de la școală și presiunea socială afectează sistemul osos al copilului....
Controlul senzației de foame. Tratamentul pentru lupta cu kilogramele în plus

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies