Care este cea mai bună oră pentru a face sex. Specialiștii oferă indicii 


Sexul poate fi bun la orice oră din zi sau din noapte. Mulți oameni preferă să facă sex imediat ce se trezesc pentru a începe ziua cu energie și bună dispoziție, în timp ce alții preferă să facă sex înainte de culcare pentru a-i ajuta să adoarmă și să doarmă ca un bebeluș. Dar, ca în toate aspectele vieții, și știința are ceva de spus în această problemă care ne preocupă. 


Știința și-a spus cuvântul și, potrivit unui studiu realizat de Asociația Medicală Britanică și publicat în "British Medical Journal", se pare că dimineața devreme este momentul ideal pentru a face sex și că orgasmul este mai plăcut decât în orice alt moment al zilei.

Mai exact, această cercetare indică faptul că ora 5:48 a.m., nu cu un minut înainte sau cu un minut după, este cea mai oportună. Care sunt motivele? Oamenii de știință explică faptul că tocmai în acel moment și nu în altul, atât bărbații, cât și femeile au un nivel mai ridicat de testosteron care ne face să ne simțim mai excitați și mai dornici să ajungem la punctul culminant.

vezi emisiunile doctor de bine

Ce înseamnă dacă ne e foame dimineața, pentru sănătatea organismului. Alimentele...
Cum pot fi depistate formațiunile suspecte din zona sânilor. Sfatul medicilor
Periajul dentar făcut acasă nu e suficient. Detartrajul previne cel mai eficient...
Zgomotele auzite într-o singură ureche pot indica probleme grave de sănătate....
De ce este important să ne construim sistemul imunitar în timp, în special în...
Motivul neașteptat pentru care nu trebuie să mâncăm carne și să nu luăm suplimente...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies