Trucul lui Kate Middleton pentru a se menține în formă pe tot parcursul anului


Ducesa de Cambridge nu-și neglijează niciodată silueta, iar asta datorită unui stil de viață pe care îl poți implementa și tu. 


Kate Middleton este una dintre cele mai cunoscute și mai influente femei, nu numai în Marea Britanie, ci și în întreaga lume. 

Activitatea sa în calitate de Ducesă de Cambridge alături de soțul ei, Prințul William, este foarte apreciată și o face să fie una dintre cele mai iubite fețe regale. Ori de câte ori își face o apariție, ea este mereu sub observație. Se analizează stilul ei, comportamentul ei, armonia (adesea perfectă) cu William și așa mai departe. 

Dar există, de asemenea, un mare interes pentru intimitatea ei, pentru gusturile și stilul ei de viață, iar un subiect frecvent de discuție este silueta ei de invidiat la vârsta de 40 de ani. 

Deși a trecut prin trei sarcini, Kate se menține într-o formă fizică de invidiat. Nu este ușor să nu se îngrașe, dar reușește să facă acest lucru mâncând sănătos și făcând exerciții fizice în mod regulat. Un stil de viață sedentar este departe de a fi o opțiune pentru ea, pentru că îi place să se simtă activă și puternică.

Experții spun că suntem ceea ce mâncăm, deși există și unii specialiști care completează această maximă cu genetica, cum ar fi cazul lui Kate. 

Oricum ar fi, Kate este foarte atentă la ceea ce pune în farfurie. La micul dejun, ducesa servește un smoothie din spirulină, kale, matcha, spanac, salată verde, coriandru și afine, însoțit de un bol de fulgi de ovăz. Un amestec perfect de carbohidrați, proteine și fructe pline de vitamine și antioxidanți. 

Kate Middleton este pasionată de mâncarea organică

Ea este foarte atentă la ceea ce mănâncă și aceasta este cheia pentru a arăta bine. Una dintre mâncărurile ei preferate este salata de pepene verde, gazpacho, fructe de goji, tabbouleh și ceviche împreună cu un bol de fructe asortate. Pentru cină, Middleton își încheie ziua cu diferite supe și curry, una dintre marile ei pasiuni. După cum puteți vedea, încărcătura calorică este foarte controlată, iar grăsimile saturate sunt absente. 

Kate Middleton își controlează poftele de dulce mâncând fructe de pădure dulci și lapte de migdale. Dar ea nu are nicio problemă în a se răsfăța ocazional cu înghețată. Celălalt pilon fundamental al stilului de viață sănătos al lui Kate Middleton este sportul. Ea frecventează cu regularitate un centru sportiv de elită din Londra.

Este vorba despre Harbour Club, cel mai exclusivist club din orașul de pe malul Tamisei, unde obișnuia să meargă și Diana de Wales și pentru care este necesară o cotizație de 1.800 de euro, la care se adaugă plățile lunare de 384 de euro fiecare. 

foto: shutterstock.com

vezi emisiunile doctor de bine

Elementul din lapte care împiedică îmbolnăvirea. Este cunoscut de toți specialiștii...
Cum ne ajută inteligența artificială dacă suferim de intervenții complexe din...
Cum să nu ajungem la transplant hepatic. Explicația medicului specialist, în emisiunea...
Când trebuie investigate valvele inimii și care este boala care le afectează. Explicații...
Mezelurile sunt o „super-carne”. Care sunt cele sănătoase și cum trebuie mâncate...
Sistemul venos și tiroida se măresc în timpul sarcinii și există posibilitatea...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies