Monica Anghel a slăbit 30 de kilograme cu ajutorul psihologului: Mi-a dat cârlige de care să mă agăț când o iau razna


Monica Anghel a luptat mai mereu cu kilogramele în plus, dar în prezent a reușit să se mențină în formă, după ce a scăpat de 30 de kilograme într-un an şi jumătate!


Vedeta susţine că psihologul a avut un rol foarte important în procesul de schimbare, iar acum și-a creat un stil de viață foarte sănătos. 

Schimbare radicală cu ajutorul psihologului

„Este deja un stil de viață. Procesul meu de slăbire a fost un an și trei luni, dar după ce s-a încheiat aces an, eu mi-am continuat acest stil de viață. A fost foarte important în acest proces de schimbare psihologul meu, deoarece îți dă niște cârlige de care te agăți atunci când vrei să o iei razna”, a spus Monica Anghel.

După ce a reușit să slăbească 30 de kilograme, Monica Anghel a rămas fidelă unui stil de viață sănătos, care nu e despre frumusețe, ci despre sănătate și „bucuria de a trăi”.

Monica Anghel are grijă să mănânce sănătos și poate mai important face sport. În plus, apelează și la ajutorul unui kinetoterapeut care o ajută să facă gimnastică astfel încât să nu își distrugă articulațiile. Monica Anghel este extrem de deschisă atunci când vine vorba de proceduri corporale. 

,,Nu trebuie neapărat să mergem la sală, putem să facem mișcare în aer liber. Putem să mergem în parc sau să mergem într-o pădure. Anul acesta împlinesc 51 de ani și nu e vorba despre frumusețe, este vorba despre sănătate și bucuria de a trăi”, a menționat Monica Anghel.

Vedeta are un stil de viață foarte sănătos

Monica Anghel are un stil de viață sănătos și mănâncă totul cu grijă. Ea mănâncă fasole verde, pește la grătar, curmale, și bea și ceaiuri.

Dimineața, la prima oră, mănânc o omletă cu semințe de chia, fără prea mult ulei. Pe la 10:00 mănânc 10-15 migdale sau nuci. La 12:00 servesc o ciorbiță de legume, dar fără pâine. A fost alegerea mea să renunț la pâine. Sunt multe mese, e totul foarte sănătos”, a explicat Monica Anghel.

 Pe lângă acest stil de viață, vedeta merge și la sală și a spus că ridică greutăți, dar face și cardio.

,,Când merg la sală fac cardio și greutăți. Nu în fiecare zi, nu ridic greutăți mai mari de 20 de kilograme, deoarece am fost operată pe coloană și trebuie să am grijă. Acasă lucrez cu greutăți foarte mici”, a mai spus Monica Anghel.

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

Când e nevoie de fațete dentare. Reabilitarea orală se poate face în 24 de ore
Obezitatea este o boală care se tratează. Gestul banal, la îndemână oricui, care...
Vaccinarea anti-HPV este la fel de importantă la băieți, ca și la fete. Bărbații...
De ce este important să avem o mușcătură corectă. Medic: ”Corectura poate fi...
Legătura dintre fericire și efortul fizic. Cât de des trebuie să facem sport pentru...
Trei clase de medicamente pot ajuta în procesul de slăbire. Sunt prescrise de medicul...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies