Îți vine să crezi că această femeie are 70 de ani? Singurul ingredient la care renunțat în urmă cu 30 de ani


Carolyn Hartz, în vârstă de 70 de ani, are peste 60.000 de urmăritori pe contul ei de Instagram, unde împărtășește rețete.


Ea își etalează corpul mâncând sănătos și făcând sport, deși odihna este, de asemenea, o parte esențială a rutinei sale.

Carolyn Hartz este o britanică în vârstă de 70 de ani, care a renunțat la zahăr timp de trei decenii. Este bunica a patru nepoți și are peste 60.000 de urmăritori pe profilul ei de Instagram, unde a câștigat popularitate pentru că a împărtășit rețete fără zahăr, keto-friendly și cu puține calorii.

În schimb, ca înlocuitor, ea adaugă în dieta sa un îndulcitor cu puține calorii, Xylitol, care dă gustul dulce preparatelor. Cu toate acestea, varietatea de îndulcitori care pot fi utilizați este destul de largă, dar ea mai spune că se asigură să mănânce proteine la fiecare masă, în special la micul dejun, deoarece acestea îi reduc poftele.

Carolyn a renunțat la zahăr în urmă cu aproape treizeci de ani, când a fost diagnosticată cu prediabet. Acest lucru a determinat-o pe Carolyn să își schimbe radical stilul de viață și a încetat să mai consume zahăr; un lucru la care a spus că a fost greu să renunțe, deoarece obișnuia să mănânce multe dulciuri, dar cu multă răbdare a reușit să renunțe în timp.

Deși Carolyn și-a schimbat obiceiurile, ea nu a renunțat complet la acele răsfățuri. Spune că este important să controlezi cantitatea și să mănânci doar atunci când ți-e foame și ai nevoie, nu din capriciu. Dar dacă există un lucru care este fundamental în viața ei, acesta este sportul.

"Îmi place să-mi încep ziua cu o banană sau un kiwi și cu ceașca mea preferată de ceai. Apoi mănânc două ouă omletă cu spanac și roșii sau somon pe o bucată de pâine prăjită fără gluten. Dacă nu vreau un mic dejun copios, mănânc iaurt simplu cu fructe proaspete și uneori adaug ricotta", povestește Carolyn într-un interviu acordat Daily Mail Australia.

vezi emisiunile doctor de bine

De ce este important să ne construim sistemul imunitar în timp, în special în...
Motivul neașteptat pentru care nu trebuie să mâncăm carne și să nu luăm suplimente...
Cum este afectată dantura de pierderea unui singur dinte. Reabilitarea orală se...
Soarele și dietele vegane distrug colagenul din piele, ”cărămida” de reconstrucție...
Ce se întâmplă dacă excludem din dietă proteinele din carne, pește, ouă și...
Cum apare parodontoza. În prima etapă boala este reversibilă

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies