Dieta extremă care o ajută pe Victoria Beckham să aibă aceeași greutate de 25 de ani 


Fosta Spice Girl își îngrijorează propriul soț, care a descris dieta soției sale ca fiind foarte strictă. "Nu a întâlnit niciodată pe cineva atât de disciplinat ca mine", spune ea.


Fostul fotbalist David Beckham a dezvăluit câteva detalii despre obiceiurile alimentare ale familiei sale într-un interviu pentru podcastul River Che Table 4. Starul a pus accentul pe propria dietă, spunând că îi place să mănânce mâncare bună. "Sunt destul de entuziasmat de mâncare și vin, când mănânc ceva bun vreau ca toată lumea să guste", a spus el.

Cu toate acestea, el a dezvăluit că îi este foarte greu să îi împărtășească gusturile Victoriei, soția sa. O persoană care, a spus el, "a mâncat același lucru în ultimii 25 de ani". David Beckham, care este căsătorit cu Victoria de mai bine de două decenii, descrie astfel dieta soției sale: "De când am cunoscut-o, mănâncă doar pește la grătar și legume la aburi. Foarte rar se abate de la asta". 

Într-o revanșă afectuoasă față de soțul ei, acum Victoria Beckham este cea care a răspuns la aceste declarații. "Ceea ce a vrut să spună a fost că nu a întâlnit niciodată o persoană mai disciplinată", a replicat ea. Într-un interviu acordat revistei Vogue, designerul a oferit tot felul de detalii despre regimul și rutina ei.

 "Mănânc multe grăsimi sănătoase: pește, avocado, nuci, chestii de genul acesta. Beau alcool, cu excepția cazului în care am un motiv să nu o fac".

După cum a explicat reportajul Vogue, Victoria se trezește la șapte fără un sfert dimineața. Apoi se îmbracă în trening și își pune pantofii de sport pentru a merge la sala de sport de acasă. Timp de 30 de minute, ea folosește banda de alergare pe modul înclinat. Apoi urcă la etaj pentru a-și trezi fiica Harper, în vârstă de 11 ani, pentru a-i pregăti micul dejun și apoi o duce la școală. Când se întoarce acasă, face o oră de antrenament cu greutăți cu antrenorul ei personal. Adesea ia suplimente sportive.

În ceea ce privește alimentația sa, Victoria spune că mănâncă multe grăsimi sănătoase și bea alcool la niveluri tolerabile.  Când vine vorba de alimentație, ea refuză alimentele gătite în ulei sau unt, toate tipurile de sosuri, carnea roșie și produsele lactate.

vezi emisiunile doctor de bine

De ce este important să ne construim sistemul imunitar în timp, în special în...
Motivul neașteptat pentru care nu trebuie să mâncăm carne și să nu luăm suplimente...
Cum este afectată dantura de pierderea unui singur dinte. Reabilitarea orală se...
Soarele și dietele vegane distrug colagenul din piele, ”cărămida” de reconstrucție...
Ce se întâmplă dacă excludem din dietă proteinele din carne, pește, ouă și...
Cum apare parodontoza. În prima etapă boala este reversibilă

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies