Dieta care l-a ajutat pe Damian Drăghici să slăbească 70 de kilograme. Alimentele la care a renunțat definitiv Damian Drăghici este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. Fără îndoială, toată lumea a observat transformarea surprinzătoare prin care a trecut. Artistul a reușit să slăbească enorm, aproximativ 70 de kilograme, însă nu fără efort. 

Damian Drăghici a făcut sacrificii uriașe, după ce ajunsese să cântăreasc 163 de kilograme. Celebrul artist a dezvăluit și cum a reușit să scape de kilogramele în plus. 

El a mărturisit că a renunțat definitiv la la zahăr, dar și la gluten, carbohidrați și lactate.

”Eu am avut zile la rând când puteam să trăiesc doar din zahăr, nimic altceva. Când aveam problema, când eram foarte gras, eu nu eram gras de la mâncare, eram gras de la prăjituri. 163 de kilograme am avut, și acum depinde…pe timp de iarnă am undeva la 97-99, iar vara am 89-91.

Primul moment când îți dai seama că nu mai poți și, de fapt, dacă poți să înțelegi că zahărul este ascuns, după cum bine, știm, în orice. De obicei, cea mai mare greșeală este când facem o dietă fără grăsimi. Iaurtul fără grăsimi are zahăr mai mult, totul ce e redus de grăsimi are zahăr mai mult.

În spatele zahărului se ascund carbohidrații, dar cel mai evident e zahărul pur. Combinația celor 3 e cea mai gravă. Zahărul, glutenul și lactatele. (…) Înainte de slăbit e mai important felul în care te simți decât slăbitul. De obicei, zahărul nu face altceva decât să îți pună o perdea pe ochi. Cade asupra capului un nor gri. (…)”, a declarat Damian Drăghici în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță. 

Cum se menține acum Damian Drăghici 

Artistul a mărturisit că acum urmează o dietă bazată pe grăsimi, inspirată din dieta Keto. El consumă mult avocado, pe care îl numește chiar unul naturii. Pe lângă acesta, din meniul lui nu lipsesc nucile, peștele gras sau friptura.

”În zilele în care mi-e poftă de dulce înseamnă că n-am dormit destul, că nu am mâncat grăsimile necesare, și nu am mâncat nuci sau somon, friptură, eu am fost 8 ani de zile vegan și de acolo am început să îmi dau seama de lucrul asta.

(…)Nu trebuie să lipsească din dieta ta avocado, care e untul naturii, de la Dumnezeu. Nucile care sunt foarte importante. Ține de tine dacă poți să ții dieta Keto, ar fi cea mai sănătoasă.”, a mai spus artistul.

vezi emisiunile doctor de bine

De ce este important să ne construim sistemul imunitar în timp, în special în...
Motivul neașteptat pentru care nu trebuie să mâncăm carne și să nu luăm suplimente...
Cum este afectată dantura de pierderea unui singur dinte. Reabilitarea orală se...
Soarele și dietele vegane distrug colagenul din piele, ”cărămida” de reconstrucție...
Ce se întâmplă dacă excludem din dietă proteinele din carne, pește, ouă și...
Cum apare parodontoza. În prima etapă boala este reversibilă

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies