Cum a slăbit și cum se menține în formă Roxana Nemeș:"La mine asta funcționează de 7 ani încoace"


Roxana Nemeş arată impecabil, având o siluetă de viespe, după ce a slăbit 15 kilograme cu mult sport și o alimentație sănătoasă.


Blondina s-a chinuit ani la rând să slăbească, iar acum are un trup de invidiat. Pe vremea când era iubita lui Radu Groza, tânăra se lupta cu kilogramele în plus. Acum este admirată de fanii săi.

Pentru că este un subiect de interes și pentru că primește întrebări de la fani, vedeta a dezvăluit cum se menține în formă.

A renunțat la diete de ceva vreme

De aproximativ șapte ani, Roxana Nemeș își face toate poftele culinare, dar este cumpătată.

„Pentru că mereu mă întrebați cum am slăbit și cum mă mențin, vreau să abordez un subiect care, din punctul altora de vedere, nu o să fie privit tocmai ok și o să fiu judecată… Nu sunt specialist în diete. Nu spun nu dietelor. Fiecare face ce crede că e mai bine pentru el sau organismul/corpul lui. Dar părerea mea personală este că a duce o viață cât de cât sănătoasă (asta implică sport, măsură la mâncare și no stress, cât se poate) te face să te simți fericit, fără frustrări…”, le-a dezvăluit artista fanilor ei.

„Scopul nostru în viață este să muncim, să fim happy, mulțumiți cu noi și cu tot ce realizăm. Nu să fim cât mai slabi sau să ne stea mintea doar la câte calorii mâncăm pe zi! My opinion! ?? So… La mine asta funcționează de 7 ani încoace, de când am renunțat la diete. Mănânc de toate, dar puțin. Îmi trăiesc viața frumos. Îmi fac plăcerile și poftele, dar în același timp, fac mișcare, anumite proceduri de menținere, și alerg pentru a-mi face o viață frumoasă! Chit că am cu 2 kg în plus sau în minus. Așa că, eu zic să nu mai lăsați gândul să vă chinuie că v-ați îngrășat câteva kilograme și trebuie urgent să le dați jos. Că la fel de repede le veți și pune. ? Trăiți-vă viață frumos, dar cu măsură! PS: Autenticitatea, naturalețea și bucuria de viață atrag mult mai mult!”, a încheiat ea într-o postare pe Facebook.

Povestea de iubire dintre Roxana Nemeș și Călin Hagima

Roxana Nemeș și Călin Hagima s-au căsătorit în septembrie anul trecut, în București, după ani de relație. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste de o lungă perioadă de timp, dar abia acum au decis să devină soție și soț. Pentru a o cuceri pe Roxana Nemeș, Călin Hagima a cerut-o în căsătorie chiar cu un inel în valoare de 20.000 de euro. 

A fost cerută în căsătorie într-un mod inedit, iar acum ceva vreme a dezvăluit cum și-a cunoscut jumătatea.

Noi ne-am cunoscut în vârf de munte, doar ne-am salutat și ne-am văzut de drum. Destinul ne-a pus față în față de câteva ori pe parcursul unui an și jumătate. Cererea în căsătorie a fost inedită, nu mă mai așteptam, dar m-a cerut în centrul Bucureștiului, punând poze cu noi la apus și răsărit pe magazinul Cocor cu întrebarea: «Vrei să ne petrecem fiecare răsărit împreună până când viața ne va despărți?» Eu sunt adepta lucrurilor mici, dar în care pun mult suflet. I-am făcut tablouri cu mesaje din sufletul meu, mă gândesc întâi la el și apoi la mine în tot ceea ce fac”, a povestit Roxana Nemeș.

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

Progres în tratamentul oncologic. Cum îmbunătățesc tehnologia și intervențiile...
Când e nevoie de fațete dentare. Reabilitarea orală se poate face în 24 de ore
Obezitatea este o boală care se tratează. Gestul banal, la îndemână oricui, care...
Vaccinarea anti-HPV este la fel de importantă la băieți, ca și la fete. Bărbații...
De ce este important să avem o mușcătură corectă. Medic: ”Corectura poate fi...
Legătura dintre fericire și efortul fizic. Cât de des trebuie să facem sport pentru...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies