Ce conține carnea tocată cumpărată din comerț. Ingredientele periculoase la care trebuie să fii atent 


Carnea tocată din magazine poate fi un real pericol pentru sănătate. Specialiștii atrag atenția că acest produs poate conține ingrediente periculoase și de multe ori poate fi chiar alterată. Atunci când cumpărăm carne tocată din supermarket trebuie să fim foarte atenți la anumute detalii.


Mulți producători  folosesc numerosi aditivi, precum amidon si colagen, pentru a face ca acest tip de carne să pară proaspăta, să își mențină culoarea și să nu aibă un miros neplăcut. 

Cu toate acestea, dacă ești atent la anumite detalii, îți poți da seama ușor dacă produsul pe care urmează să-l cumperi este proaspăt sau nu. Specialiștii spun că o carne tocată proaspătă trebuie să aibă culoarea roz, să nu fie lipicioasă la atinge și nu trebuie să aibă miros neplăcut. 

Carnea veche are un miros înțepător, o culoare închisă și se lipește imediat de mâini atunci când o manevrăm. 

Carnea de manzat are o consistenta fina, cea de porc are mai multa grasime, iar carnea de cal are un miros puternic si este mai tare.

vezi emisiunile doctor de bine

De ce este periculos consumul excesiv de antibiotice. Medic: „Mulți pacienți vin...
Doctor de bine. Emisiunea integrală din 10 decembrie 2023
Cele două reguli esențiale ale glucozei pentru o viață sănătoasă. Cum să ne...
De nu este bine să bem apă, suc sau alcool în timpul mesei. Explicațiile medicilor
Stresul de la școală și presiunea socială afectează sistemul osos al copilului....
Controlul senzației de foame. Tratamentul pentru lupta cu kilogramele în plus

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies