Alimentele pe care un medic cardiolog nu le-ar consuma niciodată 


 
Vrei să îți menții sănătatea cât mai mult timp? Atunci trebuie să afli și tu sfaturile foarte importante oferit de un reputat medic cardiolog Dr. Harmony Reynolds, care a dezvăluit recent care sunt alimentele pe care nu le consumă niciodată pentru a-și menține sănătatea inimii. 


Cardiologul spune că nu există diete universal valabile pentru a ne menține sănătatea și ar trebui să modificăm dieta noastră pe parcurs ce știința evoluează. Iată cele 5 alimente pe care medicul nu le recomandă și nici nu le consumă

1.Margarina. Acesta este primul aliment pe care medicul cardiolog nu îl recomandă pentru consum, deoarece ne afectează colesterolul. În schimb, margarina poate fi înlocuită cu unt, dar și acesta trebuie consumat moderat. 

2. Uleiul de cocos. Acesta este benefic pentru păr și piele. însă nu este recomandat pentru uz intern. Potrivit studiilor, uleiul de cocos conține grăsimi saturate ce pot afecta sănătatea inimii. O alternativă sănătoasă este uleiul de măsline. 

3.Chipsurile din cartofi. Chipsurile din cartofi nu sunt deloc sănătoase nu numai pentru sănătatea inimii, ci pentru întregul organism. Acestea pot fi înlocuite cu floricele de porumb sau legume. 

4.Slănina. Deși este gustoasă, slănina nu este recomandată persoanelor care au probleme cardiace. Consumată în exces, slănina poate crește riscul de apariție a bolilor cardiace sau chiar cancerului. Acesta poate fi înlocuită cu carne cu puține grăsimi. 

5.Deserturile procesate. Acestea ar trebui evitate cât mai mult posibil. Un desert mai sănătos este ciocolata neagră, care este slabă în grăsimi și zahăr. 

vezi emisiunile doctor de bine

Secretul creșterii armonioase a copilului stă în primul rând în Omega 3. Principalele...
Amigdalele prea mari au nevoie de tratament corect în copilărie. Netratarea recidivează...
Ce este afazia și cum trebuie să ne comportăm cu persoanele care au această afecțiune
Cum putem rezolva un traumatism apărut la nivelul dinților frontali care afectează...
Alimente crude sau gătite. Medicul Mihaela Bilic demontează cele mai răspândite...
De ce contează cel mai mult vârsta femeii pentru obținerea unei sarcini. ”Să...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies