Regina Elisabeta a II-a avea cancer? O nouă ipoteză despre moartea suveranei 


Au trecut aproape trei luni de la trista moarte a Reginei Elisabeta, dar amintirea ei este încă prezentă în inimile oamenilor din întreaga lume. De aceea, în jurul morții sale există numeroase teorii care ies treptat la iveală. 


Astfel, potrivit ultimei teorii, care a apărut odată cu publicarea cărții Elizabeth: An Intimate Portrait, o biografie a vieții suveranei britanice, Gyles Brandreth, în calitate de prieten loial al ducelui de Edinburgh, este de părere că familia regală britanică nu ar fi fost pe deplin clară în ceea ce privește cauza morții suveranei. 

Deși toate documentele afirmă că mama regelui Charles a murit din cauza vârstei sale înaintate, germanul dezvăluie că Elisabeta a II-a s-a luptat în secret cu cancerul în ultimul an de viață, mai exact cu cancerul de măduvă osoasă.

Ținând cont de faptul că principalul simptom al acestei afecțiuni particulare este durerea osoasă, totul sugerează că un astfel de disconfort intens în corpul ei ar fi putut fi motivul pentru care monarhul a rămas, într-o oarecare măsură, departe de tot ceea ce ține de viața publică.

Cu toate acestea, Regina Elisabeta a fost foarte puternică și atât de loială muncii sale, încât și cu două zile înainte să moară ea s-a s-a întâlnit cu fostul ministru britanic Liz Truss, pentru a-i ura bun venit în politica britanică. 

Întâlnirea oficială a avut loc la Castelul Balmoral pentru a evita ca regina să fie nevoită să călătorească, având în vedere starea sa delicată de sănătate.

Daily Mail a publicat chiar câteva fragmente din mărturia biografică a lui Brandreth, în care acesta afirma că "auzisem că regina avea o formă de mielom, cancer al măduvei osoase, ceea ce ar explica oboseala și pierderea în greutate și acele "probleme de mobilitate" care ne îngrijorează adesea", pentru că "cel mai frecvent simptom al mielomului este durerea osoasă, în special la nivelul pelvisului și în partea inferioară a spatelui, iar mielomul multiplu este o boală care afectează, de obicei, persoanele în vârstă", a explicat acesta. 

vezi emisiunile doctor de bine

Unul din 36 de copii, diagnosticat cu tulburare de neurodezvoltare. Cum recunoști...
Cum ne afectează alcoolul sănătatea. Cantitatea care poate fi consumată pe săptămână
Cauzele necunoscute ale imposibilității de a rămâne însărcinată atunci când...
Mihaela Bilic explică ce să facem dacă „am făcut-o lată” în weekend și...
Măselele de minte pot duce la probleme dentare. Când trebuie extrase. „Sunt mai...
Doctor de bine. Emisiunea integrală din 17 noiembrie 2024

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies