Trucul pentru ca orice deodorant să dureze 24 de ore. Ce trebuie să faci ca să fii fresh toată ziua


Pe ambalajul deodorantele scrie de obicei că acesta ar trebui să dureze 24 de ore sau chiar mai mult. Dar, înainte ca ziua să se termine, vă treziți cu un ușor miros de transpirație? Așadar, cum te asiguri că deodorantul tău durează acele 24 de ore?


 

Potrivit BBC Science Focus, motivul pentru care aceste deodorante ar trebui să dureze mai mult timp este că ele conțin anumite ingrediente care le ajută să reziste.

Ce ingrediente conțin deodorantele?

Aceste ingrediente specifice fac ca deodorantul să dureze 24 sau chiar 48 de ore. Dar dacă funcționează cu adevărat rămâne de stabilit. Probabil că ai experimentat deja pe propria piele faptul că, în multe situații, deodorantul tău nu durează atât de mult. Din fericire, există un truc special pe care îl poți încerca pentru a te asigura că durează mai mult - și este foarte ușor de pus în practică!

Schimbă rutina

Schimbarea simplă pe care trebuie să o faceți este să aplicați deodorantul seara în loc de dimineața. S-ar putea să sune puțin ciudat, dar dacă îl aplici dimineața, glandele tale sudoripare sunt foarte active. Și dacă glandele sudoripare sunt active, nu pot absorbi complet antiperspirantul din deodorant.

Asta îl face mai puțin eficient în timpul zilei. Atunci când dormi, transpiri, de asemenea, mai puțin. Acest lucru ajută, de asemenea, la absorbția antiperspirantului. Toate acestea fac ca deodorantul tău să fie mai eficient și să dureze 24 de ore, sau chiar 48!

vezi emisiunile doctor de bine

De ce dinții de lapte merită același tratament ca cei permanenți. Ce recomandă...
Dr. Diana Mihai, medic primar ginecolog: „În România sunt cele mai multe infecții...
Pericolele ascunse ale mâncării prăjite. Cum ne afectează acest obicei sănătatea
Care este cel mai eficient tratament în cazul dinților pierduți. Reabilitarea orală...
Care este tensiunea arterială la care ne simțim cel mai bine. Reacțiile chimice...
Șoferii pot ieși pozitiv la opioide la drug test din cauza unor medicamente de răceală...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies