(P) Tratament anticelulita CellFIT, probabil cea mai bună terapie noninvazivă de reducere a celulitei


Celulita este o situație de ordin estetic întâlnită cel mai des la 80% dintre femei și poate provoca destul de multe neplăceri, însă vestea bună este că tehnologia a evoluat și că acum există tratamentul anticelulitic CellFIT.


Ce este celulita

Celulita este acea afecțiune ce îi oferă pielii acel aspect de coajă de portocală și apare, de obicei, după varsta de 25 de ani.

În ultimii ani aceasta a devenit frecventă și în cazul adolescenților, însoțind de multe ori probleme legate de greutate.

În ceea ce privește celulita, există două categorii mari acestea fiind celulita comună și celulita inflamatorie.

Celulita inflamatorie este condiție patologică care reprezintă o afecțiune medicală ce apare pe fondul existentei unor leziuni la nivelul pielii. Aceasta este cauzată de agenți patogeni precum stafilococi și streptococi.

Celulita comună

Celulita comună (ipodistrofie ginoida, edematoza adipoasa) este caracterizată prin probleme de ordin cosmetic și reprezintă un simptom pentru dezechilibre din organism.

Această stare fiziologică se manifestă prin depuneri neuniforme de țesut adipos sub piele. Aceste depuneri duc la reținerea de lichid la nivelul țesutului împreună cu o circulație slabă a sângelui.

Tipuri de celulită comună

Celulita (comună) se împarte și ea în 4 stadii evolutive ale celulitei și anume:

Stadiul I: celulita edematoasă

Are loc creşterea permeabilităţii capilarelor arteriolare, cu instalarea edemului neinflamator, proces favorizat de retenţia de apă premenstuală.

Stadiul II: celulita adipoasă

Are loc acumularea de ţesut adipos în exces, colagenul interstiţial proliferează urmând să formeze micronoduli. Nodulii devin din ce în ce mai evidenţi în derm și mult mai ușor de observat cu ochiul liber.

Stadiul III: celulita fibroasă cu micronoduli

Colagenul care înconjoară micronodulii formaţi este din ce în ce mai rigid, din cauza fenomenului de glicaţie. Acest fenomen reprezintă încărcarea colagenului cu resturi glucidice.

Stadiul IV: celulita fibroasă cu macronoduli

Prin acumulare de ţesut adipos micronodulii se transformă în macronoduli, de ordinul 2 – 20 mm. Procesele descrise mai sus există și în această etapă (rigidizarea colagenului, insuficienţa capilarelor relativ la excesul de ţesut adipos), dar se adaugă componenta dureroasă, prin aceea că celulele nervoase încep să fie comprimate de macronoduli.

Cum tratezi celulita

Indiferent de tratamentele miraculoase ale celulitei sau de terapiile anticelulitice mult lăudate în mediul online, trebuie să pornim această discuție de la un adevăr dovedit: tratarea celulitei este o provocare intensă.

Există mai multe tipuri de tratamente de tratare a celulitei precum BodyShape sau chiar unele terapii de slăbire prin criolipoliză cu efect și pe celulită, însă astăzi vom discuta despre o terapie dedicată reducerii celulitei.

Ce este tratamentul CellFIT pentru reducerea celulitei

 

Tratamentul corporal CellFIT este un tratament premium de reducere a celulitei. Am putea spune că este probabil cel mai eficient tratament anticelulitic noninvaziv din țară în momentul scrierii și publicării acestui articol, deoarece se bazează pe un protocol special.

Cum funcționează tratamentul anticelulitic CellFIT

Spre deosebire de orele intense de masaj anticelulitic sau tratamentele basic de tratare a celulitei ce se bazează cel mult pe vacuum și role mecanice, tratamentul anticelulitic CellFIT acționează cu unde acustice de șoc ce au o cantitate optimă de energie cinetică care se transferă în septurile fibroase și reduc celulita.

Tratamentul celulitei CellFIT reduce considerabil aspectul de coajă de portocală produs de celulită, indiferent de gradul în care se află aceasta. Cel mai indicat este să apelezi la un specialist pentru evaluarea corectă a gradului de celulită.

Recomandarea noastră este să afli mai multe despre tratamentul anticelulitic CellFIT de aici, unde poți vedea prețurile și promoțiile curente disponibile în rețeaua clinicilor de estetică aBeauty Clinique ®, cea mai mare rețea de clinici de estetică noninvazivă din România.

Pe acea pagină vei putea vedea și colecția de poze before & after cu rezultate tratamente anticelulită. Completând formularul online te vei putea programa la un diagnostic ce nu presupune costuri sau obligații financiare.

În cadrul acestui diagnostic vei avea parte de o evaluare corporală profesională completă unde se va stabili gradul de celulită, opțiunile de tratament, gradul de retenție al apei și multe alte elemente de luat în considerare.

vezi emisiunile doctor de bine

Secretul creșterii armonioase a copilului stă în primul rând în Omega 3. Principalele...
Amigdalele prea mari au nevoie de tratament corect în copilărie. Netratarea recidivează...
Ce este afazia și cum trebuie să ne comportăm cu persoanele care au această afecțiune
Cum putem rezolva un traumatism apărut la nivelul dinților frontali care afectează...
Alimente crude sau gătite. Medicul Mihaela Bilic demontează cele mai răspândite...
De ce contează cel mai mult vârsta femeii pentru obținerea unei sarcini. ”Să...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies