(P) Idei de design cu ojă semipermanentă la modă în 2023


2022 a fost foarte bogat în idei de manichiură. De-a lungul primăverii, rețelele de socializare au abundat în variații delicate ale unghiilor, iar în timpul verii i s-au adăugat forme geometrice, flori și valuri psihedelice de nuanțe suculente. În plus, pe tot parcursul anului, designerii au oferit manichiurii dungi de prădătoare - în omagiu Tigrul, patronul astrologic al anului 2022. Tendințele de manichiură din iarna 2022-2023 au apărut treptat încă din toamnă, iar acum este momentul să le aplici corespunzător. Nu există nicio îndoială că noul a adus și mai multe soluții creative și idei neobișnuite în industria unghiilor. În căutarea tendințelor de manichiură în 2023, pot fi descoperite sute de pagini ale maeștrilor de unghii occidentali și autohtoni și există o mulțime de tehnici și nuanțe de ojă semipermanentă pe care fetele vor să le vadă pe unghiile lor.


 

Oja semipermanentă reflectorizantă

Tendința fierbinte pentru manichiura cu ojă semipermanentă este nuanța strălucitoare care reflectă lumina. Cu siguranță ai văzut deja nuanțe similare în paleta designerilor de unghii. Sau poate ai reușit deja să încerci o manichiură strălucitoare de Anul Nou? Nuanțele de ojă semipermanentă reflectorizante sunt cea mai tare nouă tendință în industrie manichiurii. La lumina zilei, manichiura pare profundă și reținută, iar, seara, în lumina lămpilor, pur și simplu este imposibil să-ți iei ochii de la debordările ei. Oja semipermanenta reflectorizantă este disponibilă în zeci de variante de culoare. Arată grozav uni, dar funcționează bine și în combinații de culori obișnuite. De exemplu, poți face diverse desene pe unghii sau poți să te concentrezi pe una sau câteva unghii. 

Oja semipermanentă - Nud strălucitoare

Vești bune pentru iubitoarele de manichiură blândă, aproape imperceptibilă, precum și pentru toate cele care trebuie să respecte codul vestimentar. Din ce în ce mai mult, fetele aleg nu doar culorile roz sau lapte, ci și tonuri cu luciu sporit sau sidef în compoziție. Noile texturi arată interesante. Dacă vrei să ai o manichiură nud la modă în 2023, alege mai multe nuanțe. Poți face cel mai ușor degrade pe baza nuanțelor de roz, bej și lăptos. Sau acordă preferință unui design mic pe câteva unghii: opțiunile florale și geometrice îngrijite și frumoase, se vor potrivi cu ușurință în ideile de minimalism. 

Oja semipermanentă - Imprimeu animal și inimioare

Anul Tigrului s-a încheiat, dar culoarea tigrată a anului 2022 este încă relevantă. Mii de fashioniste au reușit să se îndrăgostească de imprimeul prădător, iar manichiura la modă nu este completă fără dungile care au devenit familiare. De asemenea, manichiura „tigru” nu arată neapărat strălucitoare și pretențioasă. Totul depinde de dorințele tale și de nuanțele alese. Dintre noutățile cu imprimeu animal, merită remarcată manichiura cu carapace țestoasă. Arată mai puțin țipător decât tigrul, deoarece combină noblețea și originalitatea. Alege această tendință de manichiură cu ojă semipermanentă pentru iarna 2023.

Ziua Îndrăgostiților a trecut, iar rețelele de socializare au fost pline de manichiuri cu inimioare săptămâni la rând. Se pare că acest design pretinde a fi principala noutate de manichiură a anului 2023. 

vezi emisiunile doctor de bine

Oul fiert poate fi prietenul curei de slăbire. Cum trebuie consumat ca să nu ne...
Cum ne putem proteja ficatul de sărbători, când suntem tentați să facem excese....
Mit sau adevăr - se îngrașă părul și mai repede dacă îl spălăm frecvent?...
Trucul pentru grătarul perfect. Doctor Mihaela Bilic: „Cea mai bună e ceafa la...
De ce berea face burtă. Medicul Mihaela Bilic recomandă o băutură alcoolică cu...
Cum trebuie să bem apă corect pentru a ne hidrata. Doctor Mihaela Bilic: „Cu prea...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies