(P) Gata cu porii dilatați! Cum? Eficient și fără riscuri!Despre porii dilatați

Pielea este cel mai mare organ al omului. Aceasta conține milioane de pori, fiecare având un folicul de păr și glande sebacee care produc așa numitul sebum. Porii sunt cei mai vizibili în zona feței, pe spate, pe piept și în zona inghinală. Indiferent de vârstă și sex, fiecare persoană se confruntă cu pori dilatați, aceștia putând fi mai accentuați de la persoană la persoană.

Una dintre principalele cauze care împiedică mulți oameni să aibă un ten curat și îngrijit o constituie prezența acestor pori dilatati. Tratamentul pori dilatati laser este eficient și benefic, te ajută timp de aproximativ 4-6 luni să micșorezi porii și să ai un ten neted și fără imperfecțiuni. Tratament pori dilatati cu laser este noninvaziv și se face într-o clinică dermatologică specializată precum Clinica Yiara.

Cauzele apariției porilor dilatați

Sunt mai multe cauze ale apariției porilor dilatați. Moștenirea genetică, nivelurile ridicate ale producției de sebum din corp, elasticitatea redusă a pielii în jurul porilor, existenta unor foliculi de păr mai groși, reducerea producției de colagen în piele, cauzată de îmbătrânire, daunele produse de supraexpunerea la soare, modificările sau dezechilibrele hormonale, deshidratarea pielii, curățarea ineficientă a pielii, stilul de viață haotic, toți acești factori conduc la formarea porilor dilatați.

Cum scăpăm de porii dilatați

Din păcate, nu putem scăpa de porii dilatați permanent. Putem însă să-i ținem sub control. Dacă nu putem evita moștenirea genetică sau îmbătrânirea, putem ține cont de ceilalți factori, având grijă de pielea și tenul nostru. E foarte important să cureți tenul cu atenție în fiecare zi, să existe o rutină de îngrijire zilnică. O față curățată, hidratată și protejată de razele solare va arăta bine pe termen lung. Exfolierea și diversele măști de față organice pot fi o soluție pentru acasă, dar atunci când ești pe fugă și totuși îți dorești rezultate optime, poți apela la tratamentele cu laser din clinici dermatologice specializate, cum este Clinica Yiara.

Cu o rutină de îngrijire zilnică și cu un stil de viață sănătos îți vei păstra corpul sănătos și implicit și tenul. Atunci când îți dorești să radiezi precum vedetele tale preferate pe covorul roșu, cel mai indicat este să te lași pe mâna profesioniștilor și să apelezi la un tratament facial potrivit pentru tine într-o clinică specializată.

vezi emisiunile doctor de bine

Cum ne ajută inteligența artificială dacă suferim de intervenții complexe din...
Cum să nu ajungem la transplant hepatic. Explicația medicului specialist, în emisiunea...
Când trebuie investigate valvele inimii și care este boala care le afectează. Explicații...
Mezelurile sunt o „super-carne”. Care sunt cele sănătoase și cum trebuie mâncate...
Sistemul venos și tiroida se măresc în timpul sarcinii și există posibilitatea...
Doctor de Bine. Emisiunea integrală din 25 februarie 2024

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies