(P) Ești fana manichiurii perfecte?


Dacă ești o fană a nail art-ului pentru frumusețea mâinilor, oja semipermanentă este pentru tine. Aceste modele pe unghii sunt foarte populare în acest moment. Calitatea gelului facilitează aplicarea și realizarea diferitelor figuri. Uscarea rapidă între diferitele straturi permite o aplicare mai îngrijită și mai reușită. În plus, culorile strălucitoare îți oferă o redare care te va uimi chiar și pe tine.


Acum poți avea unghii originale mai mult de 2 săptămâni. Nu mai trebuie să apelezi la unghii artificiale care sunt mai agresive, dar și mai scumpe. Iată ce ar trebui să mai știi despre oja semipermanentă.

O ojă semipermanentă este ușor de îndepărtat

Când te gândești la durabilitatea lacului semipermanent, probabil te gândești că va fi complicat de îndepărtat. Acest lucru este complet fals, deoarece este mult mai ușor și mai rapid de îndepărtat decât un lac clasic. Nici măcar nu va trebui să freci. Folosind un lac special, vei vedea că lacul tău dispare după câteva minute. O poți face acasă sau poți apela la un profesionist dintr-un salon.

Lac semipermanent, culori nesfârșite

De la apariția lacului de unghii semipermanent, designerii au venit cu o mare varietate pentru a satisface iubitoarele de lac de unghii. Astfel, poți găsi diverse culori după gusturile și stilul tău. Există lacuri în culori clasice precum roșu sau roz. Dar poți găsi și culori originale precum albastru, verde sau galben.

Femeile mai discrete au și setul lor de lac semipermanent cu culori nud sau pastelate. Nici negru, gri și indigo nu lipsesc. Toate aceste culori sunt disponibile în versiuni lucioase, sidefate sau mate. Dacă vrei mai multe strasuri, poti alege lacuri cu sclipici.

Aplicare ușoară

În afară de textura lichidului, pensula joacă un rol major în caracterul practic al unui lac. Trebuie să o alegi cu grijă. Cele mai recente sticle de lac transparent oferă perii cu forme ergonomice. Asigură-te că nu este nici prea subțire, nici prea groasă. Preferă formele plate care răspândesc gelul uniform. De asemenea, permit o aplicare rapidă pentru a evita tehnica înainte și înapoi.

Trusa de manichiura semipermanentă

Vei avea nevoie de un kit de ojă semipermanentă pentru aplicarea lacului acrilic. În primul rând, există lampă LED sau lampă UV, după alegerea ta. Se solidifică și îți usucă oja mai repede. Mai înțelept ar fi să alegi lampa UV, deoarece este potrivită pentru toate lacurile semipermanente. Pe de altă parte, lampa LED funcționează doar cu anumite produse dedicate acestui scop.

Instrumentele pentru cuticule sunt esențiale pentru o manichiură și pedichiură perfecte. Le poți alege din lemn, metal sau plastic. Blocul de piatră ponce este folosit pentru lustruirea unghiilor pentru o regularitate impecabilă înainte de aplicarea lacului semipermanent. Apoi ar trebui să folosești o perie pentru a-ți curăța unghiile.

Agentul de curățare și vata îți vor dezinfecta unghiile. Dispozitivul de îndepărtare special este livrat cu kitul de manichiură. Nu uita de stratul de bază, stratul de top și sortimentul de lac semipermanent. În fine, ca toate trusele de manichiură demne de acest nume, trebuie să ai o pilă care să definească forma unghiilor tale.

vezi emisiunile doctor de bine

Progres în tratamentul oncologic. Cum îmbunătățesc tehnologia și intervențiile...
Când e nevoie de fațete dentare. Reabilitarea orală se poate face în 24 de ore
Obezitatea este o boală care se tratează. Gestul banal, la îndemână oricui, care...
Vaccinarea anti-HPV este la fel de importantă la băieți, ca și la fete. Bărbații...
De ce este important să avem o mușcătură corectă. Medic: ”Corectura poate fi...
Legătura dintre fericire și efortul fizic. Cât de des trebuie să facem sport pentru...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies