(P) Despre echilibrul pielii ca efect al stării de bine - tu cât de bine îți cunoști pielea?


Atât starea de bine, cât și disconfortul, sunt printre emoțiile principale pe care tenul le resimte, iar efectele lor devin imediat vizibile pe pielea noastră. De aceea, factori precum o dietă bună, un stil de viață cât mai sănătos și grija de sine trebuie să fie întotdeauna în atenția celor care își doresc echilibru în viața lor din toate punctele de vedere.


Starea de bine reprezintă echilibrul pielii tale

Pielea este în mod direct afectată atât de factori externi, precum poluarea, schimbările de anotimpuri, vântul, soarele, cât și de factori interni, precum stresul sau emoțiile puternice resimțite de fiecare persoană în parte.

Fiecare dintre noi trece în fiecare zi printr-o mulțime de factori care își lasă amprenta pe ten și piele. Stresul poate provoca producția în exces de sebum și scăderea imunității, efecte ce pot duce la inflamații, apariția coșurilor sau chiar și a acneei. De aceea, trebuie să știi cum să te ajuți de aceste emoții pentru a le transforma în unele cât mai benefice pentru sănătatea ta și starea de bine zilnică.

Studiile demonstrează că o rutină de îngrijire a pielii poate îmbunătăți și menține o stare de spirit pozitivă, oferind organismului posibilitatea de a elibera substanțe chimice benefice, precum: serotonină, dopamină, endorfine sau oxitocină, așa numiții hormoni ai senzației de bine. De asemenea, folosind produse naturale, cum sunt cele regăsite în gama de cosmetice Biologica, îți ajuți nu numai pielea, ci și echilibrul din interior să fie regăsit și stabilizat. Produsele echilibrate, cu formule bine stabilizate, pot avea un impact extrem de mare asupra stării de bine.

Pe lângă faptul că susțin pielea pentru ca ea să rămână fermă, hidratată și cât mai strălucitoare, oferă și o îngrijire internă, ca formă de reîntâlnire și iubire de sine. Cosmeticele naturale au formule complexe, concepute din materii prime provenite din natură. Acestea trec printr-un proces foarte restrâns de prelucrare, având un impact mic asupra oamenilor, animalelor și mediului înconjurător.

De aceea, orice persoană are nevoie de o rutină cât mai echilibrată și mai simplă pentru a-și menține atât frumusețea exterioară, cât și pe cea interioară. Folosirea unor produse cosmetice naturale este benefică atât pentru adolescente, cât și pentru femei sau bărbați. Este important să înveți să îți cunoști pielea, pentru a înțelege care sunt nevoile ei și pentru a-i oferi experiențe inedite, cât mai benefice.

Așadar, recapătă-ți chiar acum echilibrul pielii și bucură-te de o stare de bine interioară și exterioară!

Sursa foto: Biologicacosmetics.com

vezi emisiunile doctor de bine

De ce dinții de lapte merită același tratament ca cei permanenți. Ce recomandă...
Dr. Diana Mihai, medic primar ginecolog: „În România sunt cele mai multe infecții...
Pericolele ascunse ale mâncării prăjite. Cum ne afectează acest obicei sănătatea
Care este cel mai eficient tratament în cazul dinților pierduți. Reabilitarea orală...
Care este tensiunea arterială la care ne simțim cel mai bine. Reacțiile chimice...
Șoferii pot ieși pozitiv la opioide la drug test din cauza unor medicamente de răceală...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies