(P) Ce este criolipoliza și cum ajută la slăbire


Criolipoliza este un tratament corporal de slăbire ce te poate ajuta să reduci rapid din depozitele localizate de grăsime fără să apelezi la o abordare invazivă și dureroasă precum liposucția.

 


În acest articol vom povesti pe larg ce este criolipoliza, cum funcționează criolipoliza, cum se diferențiază metodele de slăbire prin criolipoliză, la ce rezultate ar trebui să te aștepți, ce zone pot fi tratate prin criolipoliză și cât costă criolipoliza.

Ce este criolipoliza

Criolipoliza este un tratament corporal de slăbire noninvaziv. Adică un tratament corporal ce nu implică nici un fel de recuperare după procedură. Poți realiza o ședință de criolipoliză într-o pauză de masă și apoi te poți întoarce la birou.

Criolipoliza presupune înghețarea în siguranță a țesutului adipos localizat în vederea distrugerii acizilor grași din celulele adipoase și eliminarea acestora pe cale complet naturală, prin sistemul limfatic.

Cea mai bună criolipoliză

Aparatul de criolipoliză îngheață controlat țesutul adipos la o temperatură de sub 0 grade. Pentru ca procedura de criolipoliză să fie eficientă, este necesară o temperatura constantă de sub -5 grade Celsius.

De aceea, vei vedea probabil oferte diferite la criolipoliză. Primul aspect care ar trebui să te intereseze atunci când vrei să apelezi la criolipoliză este temperatura de efect și timpul în care acționează pe țesut.

Pentru a nu cheltui bani degeaba este important să alegi un tratament de slăbire prin criolipoliză care răcește țesutul acționat minimum 50 de minute la -8 grade Celsius. Cu cât temperatura e mai scăzută, cu atât e mai eficient tratamentul.

Slăbirea prin criolipoliză CryoLipo scade temperatura la -11 grade Celsius. Acest lucru oferă o siguranță mai bună a rezultatelor și pe lângă slăbire poți obține și rezultate pe reducerea celulitei, CryoLipo fiind probabil singura criolipoliză care oferă asta.

Nu este cea mai ieftină procedură de criolipoliză din România, însă cu siguranță este probabil cea mai performantă procedură de slăbire prin criolipoliză din România. Dacă bugetul îți permite, alege ce e mai bun din prima.

Cum funcționează criolipoliza

În cazul criolipolizei CryoLipo, țesutul este protejat de o membrană specială anti-îngheț de calitate superioară. Aceasta are rolul de a proteja epiderma (stratul de la suprafață al pielii) împotriva degeraturilor.

Se fixează aplicatorii pe zona corporală dorită în funcție de parametrii măsurați de specialiștii aBeauty Clinique și se pornește tratamentul de criolipoliză.

Pentru o eficiență mai mare a tratamentului, CryoLipo încălzește ușor țesutul adipos înainte de a-l răci. Acest lucru ”înmoaie” zona și potențează rezultatele criolipolizei.

Temperatura coboară până la -11 grade Celsius, iar timp de sub o oră acizii grași din celulele adipoase vor fi înghețați.

O celulă de grăsime este formată din 5 tipuri de acizi grași, din apă și din glicerol.

Criolipoliza acționează pe 4 din cele 5 tipuri de acizi grași, deoarece al cincilea tip nu poate fi distrus decât la temperaturi de -42 de grade Celsius, temperaturi ce nu pot fi atinse momentan cu nici un aparat de criolipoliză din lume.

Cei 4 acizi grași sunt înghețați și cristalizați în cadrul ședințelor de criolipoliză. Ulterior, aceștia sunt identificați de către celulele macrofage (denumite și gunoierii organismului) și sunt eliminați din corp prin sistemul limfatic.

În funcție de vârstă, organism și greutate, sistemul limfatic are nevoie de minimum 3 săptămâni pentru a oferi primele rezultate. Acestea vor consta în slăbire în circumferință care va putea fi măsurată cu un centimetru, dar și văzută cu ochiul liber.

Criolipoliza CryoLipo vs alte proceduri de criolipoliză

Tratamentul de slăbire prin criolipoliză nu este unul nou în România. Slăbirea prin criolipoliză există de ceva vreme la noi în țară și este deja o procedură sigură și confirmată de slăbire rapidă și fără efort.

Totuși, dacă vei căuta păreri criolipoliză sau recomandări criolipoliză vei da atât peste povești și rezultate de succes, cât și peste povești și rezultate mai puțin plăcute.

Poveștile în care clienții povestesc că nu au avut deloc rezultate în urma criolipolizei pot fi cât se poate de reale. Acestea se datorează aparatelor de criolipoliză care nu oferă nici un rezultat pentru că nu au nici un efect.

De obicei, aceste tratamente de slăbire prin criolipoliză sunt foarte ieftine, aproape ireal de ieftine, sau sunt realizate prin clinici și saloane mai obscure. Acest aspect ar trebui să fie un prim semnal de alarmă în alegerea unei criolipolize.

Apoi, este vorba despre temperatura de efect. Pentru ca slăbirea prin criolipoliză să funcționeze este necesar un dispozitiv care să coboare în siguranță temperatura la cel puțin -5 grade Celsius, însă cu cât o coboară și mai mai mult, cu atât este mai eficient.

Temperatura potrivită este de -8 grade Celsius, însă slăbirea prin criolipoliza avansată CryoLipo face un pas în plus și oferă -11 grade Celsius în siguranță pentru un plus de rezultate. Dacă îți permiți, mergi la sigur pe această criolipoliză.

În orice caz, atunci când vei alege un tratament de slăbire prin criolipoliză care îngheață țesutul la -5, -3 sau chiar 0 grade Celsius, există șanse mari să nu vezi nici un rezultat și prin urmare, să-ți pierzi încrederea în acest tratament.

Criolipoliza funcționează și oferă rezultate foarte bune. Însă este important să alegi din prima un tratament de slăbire prin criolipoliză mai bun, care chiar dacă va costa un pic în plus, te va scuti de nervi, frustrări și bani cheltuiți aiurea.

Un alt element diferențiator este protecția împotriva înghețului și degerăturilor. Un aparat de criolipoliză care să înghețe țesutul în siguranță la -11 grade Celsius nu este ușor de fabricat și de aceea există multe replici care funcționează doar la 0 grade.

Protecția se face prin membrane anti-freeze de calitate superioară, care conțin suficient gel de protecție anti-îngheț, dar și prin construcția aparatului și a aplicatorilor. CryoLipo este un tratament avansat ce oferă aceste aspecte de extra siguranță.

Rezultate criolipoliză și zone tratate

Slăbirea prin criolipoliză oferă rezultate foarte bune, însă așteptările trebuie să fie realiste. Așa cum povestește bloggerul și vloggerul Gabriel Ursan pe blogul său în acest articol, există 5 lucruri pe care clinicile de estetică nu vor să le știi despre criolipoliză.

În cadrul unei ședințe de criolipoliză se poate folosi un aplicator sau doi aplicatori. Cu un aplicator se poate trata de obicei o zonă mai mică, precum un abdomen XS, S sau M.

În cadrul unei ședințe de criolipoliză se pot folosi și doi aplicatori pentru a trata un abdomen mai mare sau pentru alte zone corporale precum coapse, zona sub-fesieră, genunchi sau spate.

Rezultatele unei ședințe de criolipoliză apar în medie după primele 3 săptămâni, timpul necesar organismului nostru pentru o regenerare celulară. Uneori pot apărea și mai târziu în cazul dezechilibrelor hormonale.

Rezultatele diferă de la organism la organism, deoarece după cum bine știi, medicina nu este o știință atât de fixă precum matematica, însă este cert este că acestea vor apărea.

Dacă alegi o ședință de slăbire prin criolipoliza CryoLipo, vei observa rezultate prin reducerea în circumferință care va putea fi măsurată în milimetri sau în centimetri folosind un centimetru de măsură.

Inclusiv persoane care au luat în greutate din motive legate de exagerări de alimentație, au obținut totuși după o ședință de criolipoliză scăderi în valoarea centimetrilor.

Prin urmare, rezultatele oferite de criolipoliză nu sunt măsurate prin scăderea în greutate, ci sunt măsurate prin scăderea numărului de centimetri ai circumferinței. De asemenea, rezultatele sunt vizibile cu ochiul liber și în pozele înainte și după sau la purtarea hainelor.

Cât costă criolipoliza

O ședință de criolipoliză bună la preț de listă costă 993 lei. Bineînțeles, acest preț poate fi mult mai mic dacă prinzi o promoție bună la criolipoliză sau dacă alegi un pachet de 3 ședințe de criolipoliză.

Pe lângă faptul că eficiența va fi mai mare, cele 3 ședințe din cadrul unui abonament vor fi mult mai ieftine cu sau fără reduceri aplicate.

Pentru a vedea prețul în timp real la criolipoliză, te invităm să accesezi categoria de tratamente corporale de pe website-ul celor de la aBeauty Clinique și să apeși pe CryoLipo.

De acolo vei putea afla mai multe detalii despre criolipoliză, despre prețurile criolipolizei, cât costă criolipoliza acum și vei putea vedea poze cu rezultate ale criolipolizei.

De asemenea, și bărbații pot alege criolipoliza prin platforma de clinici de estetică pentru bărbați MenClinic.ro.

vezi emisiunile doctor de bine

Ce înseamnă dacă ne e foame dimineața, pentru sănătatea organismului. Alimentele...
Cum pot fi depistate formațiunile suspecte din zona sânilor. Sfatul medicilor
Periajul dentar făcut acasă nu e suficient. Detartrajul previne cel mai eficient...
Zgomotele auzite într-o singură ureche pot indica probleme grave de sănătate....
De ce este important să ne construim sistemul imunitar în timp, în special în...
Motivul neașteptat pentru care nu trebuie să mâncăm carne și să nu luăm suplimente...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies