Majda Aboulumosha are siluetă de model! Cum a reușit să scape de grăsimea încăpățânată din anumite zone


Majda  Aboulumosha, actriță și om de televiziune cunoscută pentru aparițiile sale pe micile ecrane și pentru stilul său de viață activ, a decis să facă o schimbare majoră în viața sa.


Vedeta a apelat la Dr. Dana Miricioiu pentru o intervenție de lipoaspiratie asistată laser, în dorința de a scăpa de depozitele localizate de grăsime.

După ce în urmă cu câțiva ani slăbit un număr spectaculos de kilograme, Majda și-a schimbat definitiv stilul de viață, fiind cunoscută pentru faptul că acordă o atenție deosebită alimentației și face mult sport. De curând vedeta, perfecționistă din fire a decis că vrea să facă totul să arate perfect.

"Am încercat diferite tratamente de remodelare corporală și programe de exerciții, dar pur și simplu nu am reușit să scap de grăsimea încăpățânată din anumite zone. Am ales lipoaspiratia asistată laser pentru că stiu că este o soluție eficientă, permanentă și minim invazivă. 

Imediat după operație m-am întors la treaba fără nici cel mai mic disconfort. Acum, la două săptămâni după operație, mă simt minunat și sunt foarte mulțumită de rezultate. Este o procedură care m-a făcut să am o încredere și mai mare în mine și mi-a îmbunătățit aspectul fizic.”, a declarat Majda.

Ce este Lipoaspiratia laser

Lipoaspiratia laser s-a aflat în anul 2023, în topul celor mai căutate intervenții estetice. Este o procedură de reconturare a corpului care are scopul de a reduce depozitele nedorite de grăsime în exces, fără cicatrici și fără durere postoperator. Puterea laserului reduce timpul de recuperare și creează mai puține leziuni ale țesuturilor înconjurătoare în comparație cu liposucția tradițională.

Cele mai solicitate zone de tratament pentru lipoaspirația asistată laser sunt abdomenul superior, mijlociu și inferior, flancurile, șoldurile, talia, coapsele, fesele, brațele, partea superioară a spatelui, genunchii, dar și gâtul și conturul mandibular. 

Rezultatele lipoaspirației asistate laser sunt vizibile imediat după procedură, continuând să se îmbunătățească timp de patru până la opt săptămâni. Efectele complete ale intervenției vor putea fi observate de la două până la șase luni după procedură, iar rezultatele sunt permenente. 

"Lipoaspiratia asistată laser este o procedură chirurgicală minim invazivă care oferă rezultate remarcabile cu un minim de disconfort și timp de recuperare redus. Această tehnică utilizează energie laser pentru a lichefia grăsimea înainte de a fi aspirată, ceea ce permite o îndepărtare mai precisă și mai puțîn traumatică a grăsimii.

Pe lângă beneficiile majore post operatorii, intervenția de lipoaspirație laser este ușoară, lipsită de durere postoperator, nu necesită internare, iar recuperarea se face în câteva zile, pacientul putându-se întoarce la activitatea normală chiar de a doua zi. Am recomandat această procedură Majdei pentru că era soluția ideală pentru nevoile ei. Rezultatele au fost excelente și Majda se simte și arată minunat. Această procedură este indicată persoanelor care, în ciuda unei diete sănătoase și a exercițiilor fizice, nu reușesc să scape de anumite depozite localizate de grăsime.

Beneficiul enorm al acestei intervenții este că laserul facilitează atât dizolvarea grăsimii, cât și contracția puternică a fibrei elastice, iar prin regenerarea pielii produsă de laserul cu sistem dual de lungimi de undă, pielea va avea o cu totul altă fermitate, fiind lipsită după intervenție de aspectul lăsat și inestetic. Nu există durere în timpul intervenției, iar rezultatul obținut este permanent!. Este totuși foarte important ca pacienții să aibă așteptări realiste și să fie conștienți că lipoaspiratia asistată laser nu este un substitut pentru pierderea în greutate, ci o metodă de conturare a corpului.", a declarat Dana Miricioiu, medic chirurg estetician.

Beneficiile lipoasporatiei asistate laser

Precizie sporită: Energia laser permite o îndepărtare mai exactă a grăsimii și cu un traumatism mult mai mic pe țesutul pacientului, prin faptul că, înainte să fie îndepărtată prin aspirate, grăsimea este mai întâi dizolvată de laser.

Timp de recuperare redus: Procedura este minim invazivă, ceea ce înseamnă că pacienții se recuperează rapid.

Îmbunătățirea tonusului pielii: Laserul stimulează producția de colagen, îmbunătățind elasticitatea pielii, în special în zonele unde a fost eliminată grăsimea.

Permite tratarea mai multor zone: Lipoaspirația asistată laser permite tratarea anumitor zone cu contur neregulat, greu accesibile lipoaspirației clasice, precum: abdomen, coapse, fese, linia bustului, gât și brațe.

Rezultate permanente: Procedura oferă rezultate permanente dacă este menținută o dietă sănătoasă și un stil de viață activ.

vezi emisiunile doctor de bine

Progres în tratamentul oncologic. Cum îmbunătățesc tehnologia și intervențiile...
Când e nevoie de fațete dentare. Reabilitarea orală se poate face în 24 de ore
Obezitatea este o boală care se tratează. Gestul banal, la îndemână oricui, care...
Vaccinarea anti-HPV este la fel de importantă la băieți, ca și la fete. Bărbații...
De ce este important să avem o mușcătură corectă. Medic: ”Corectura poate fi...
Legătura dintre fericire și efortul fizic. Cât de des trebuie să facem sport pentru...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies