De ce se lasă sânii femeilor tinere? Aceasta este principala cauză 


 
Ni se reamintește în mod constant că, odată cu vârsta, putem avea schimbări fizice imposibil de oprit, dar ce se întâmplă dacă le observăm cu ani înainte și cum le putem preveni.


Cu siguranță ați auzit că există o anumită vârstă la care începem să detectăm schimbările fizice precum semnele de expresie ori sânii lăsați. Din păcate, aceste schimbări pot apărea chiar și mai devreme, nu numai la vârste înaintate, motiv pentru care îți recomandăm să le previi și să începi să îți îmbunătățești aspecte ale vieții tale, cum ar fi următoarele.

De ce se lasă sânii? 

Există mai mulți factori care trebuie luați în considerare, deoarece lipsa colagenului și a elastinei sunt adesea principalele cauze ale sânilor lăsați.

S-a dovedit că, pe măsură ce îmbătrânim, pielea își pierde din elasticitate, deoarece ligamentele care alcătuiesc țesutul mamar încep să se întindă, motiv pentru care apare lăsarea sânilor. 

Dar dacă vă întrebați de ce se lasă sânii femeilor tinere, este important de știut că acest lucru se datorează, de obicei, posturii noastre și lipsei de mișcare. 

Printre alți factori se numără genetica, sarcina, exercițiile fizice nesusținute, acțiunea gravitației, volumul și forma sânilor, creșterea și pierderea în greutate, arsurile solare și fumatul. 

Acest lucru se datorează faptului că fumatul accelerează procesul de îmbătrânire deoarece substanțele cancerigene care se găsesc în fumul de țigară descompun elastina din organism.

foto: shutterstock.com

vezi emisiunile doctor de bine

Cum putem face mai multe intervenții chirurgicale stomatologice într-o singură...
„Depinde de cât vrem să mâncăm și cât suntem de pofticioși”. Pâinea îngrașă....
Cum se poate transforma suprasolicitarea la locul de muncă în anxietate. Avertismentul...
Doctor de bine. Emisiunea integrală din 18 februarie 2024
În lacrimi, în nas ori în plămâni există un gardian atent doar la fier. Care...
Colagenul înseamnă structura de rezistență a pielii. De unde îl luăm, aflăm...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies