De ce este indicat să folosești aftershave după ce te-ai bărbierit Ce rol are acesta, de fapt 


Este necesar să folosim "after shave" după bărbierit? Care este funcția sa asupra pielii noastre? Ce se întâmplă dacă îl folosesc după data de expirare? Acestea sunt câteva dintre întrebările pe care mulți bărbați și le pun frecvent. 


Știai că after shave-ul este ideal dacă ai suferit o tăietură? Dacă vă tăiați în timp ce vă bărbieriți, o opțiune bună este să folosiți after shave pentru a opri sângerarea, dar nu doar din acest motiv.

De ce să folosiți after shave

Hidratează pielea

Potrivit site-ului GQ, majoritatea aftershave-urilor nu mai conțin alcool în ingredientele lor, deoarece acesta usucă pielea. De aceea, este recomandată folosirea acestuia pentru că acționează ca un hidratant excelent și formează un strat gros pe pielea vulnerabilă.

Oprește răspândirea bacteriilor

After shave-ul previne răspândirea bacteriilor și neutralizează șansele de infecție, din cauza tăieturilor provocate de bărbierit, a firelor de păr încarnate și așa mai departe.

Și dacă asta nu ar fi fost de ajuns, majoritatea loțiunilor includ ingrediente precum uleiul de arbore de ceai - ce înseamnă asta? Neutralizează bacteriile și previne erupțiile.

Uscăciune și iritație

Piele uscată după bărbierit? Cu after shave puteți spune adio pielii uscate. De asemenea, acesta va calma iritațiile cauzate de bărbierit. 

vezi emisiunile doctor de bine

Doctor de bine. Emisiunea integrală din 1 octombrie 2023
Cât de des este recomandat examenul cardiologic. Inclusiv pacienții sănătoși...
Alimentul premium care se vinde la un preț mic în magazine. Este o sursă bună...
„Poate să conțină urme de arahide". Ce înseamnă, de fapt, această expresie...
Crizele epileptice subtile. Ce sunt și cum se manifestă. „Sunt ca un scurtcircuit”
Fumatul afectează sistemul imunitar. La fiecare fum de țigară vasele de sânge...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies