Culoarea de păr care face furori în 2024:  nuanța Cherry Coke purtată de Dua Lipa


Părul roșcat revine în centrul atenției în 2024 cu nuanțe noi și bogate, de la cele mai îndrăznețe la cele naturale.


 De câțiva ani, părul roșu a fost protagonistul tendințelor, nuanța preferată a vedetelor și modelelor.  Mai îndrăzneț decât oricând, părul roșcat revine printre tendințele în materie de hair din 2024, luminând fața prin reflexii și nuanțe care se joacă cu naturalețea și îndrăzneala.

Nuanțele sunt studiate în funcție de tenul și culoarea ochilor, creând echilibre și contraste care pot evidenția chiar si cele mai extravagante nuanțe de roșu. 

În 2024, aproape toate nuanțele de roșu au inspirație culinară. În cea mai mare parte, cola cherry, sangria și nuanțele de catifea roșie, similare cu cele purtate de Dua Lipa, care a decis să-și schimbe look-ul și să treacă la roșu.

Există, de asemenea, nuanțe de portocaliu sau morcov:

Blorange este o nuanță de păr relativ nouă, dar care a devenit extrem de populară pe toate rețelele de socializare. Este varianta de blond rose sau blond căpșună cu subtonuri de auriu și portocaliu, așa cum poți vedea la Natasha Lyonne. În ciuda numelui, nu se va obține un păr portocaliu, iar efectul este complet natural.

Este mai degrabă o reinterpretare mai ușoară, mai naturală a blondului căpșună, ca o culoare de miere pe o bază blondă. Aceste nuanțe vor fi intensificate și de nuanțe aproape arămii, pentru un aspect mai profund.

Cherry Coke - Culoarea părului în 2024!

Culoarea, deja redenumită „Cherry Coke", cu reflexiile sale violete, se adaptează fiecărui ten și îl face mai luminos, chiar și în timpul iernii. Versatilitatea culorii „Cherry Coke" permite numeroase interpretări, de la cele mai strălucitoare și mai vibrante la amestecuri de roșu închis și violet intens pentru un aspect mai senzual.Un roșu bogat, departe de cuprul clasic, care oferă o strălucire unică.

Purtată de Dua Lipa, nuanța „Cherry Coke” se numără deja printre cele mai mari tendințe ale acestui an pentru capacitatea sa de a se adapta oricărui ten.

După cum subliniază hairstyliștii, acest tip de nuanță purpurie, cu un subton rece dat de subtonurile mov și roșu, încălzește culoarea pielii, făcând-o să pară mai sănătoasă și mai strălucitoare.

„Această nuanță de vișină este potrivită în special pentru persoanele cu o bază întunecată; de fapt, coloranții strălucitori necesită de obicei decolorarea părului înainte de vopsire, însă <Cherry Coke> nu include acest pas. În același timp, totuși, ca orice nuanță roșie, această culoare specială necesită, de asemenea, o îngrijire atentă. Un retuș la fiecare 6-8 săptămâni, cu un luciu care să fie aplicat între programări, dacă este necesar, pentru a reîmprospăta părul mai predispus la pierderea culorii.", recomandă Gabriel Ilie, stilist Londa Professional.

Totodată, pe lângă roșul amintit, 2024 va fi caracterizat de părul colorat în cele mai disparate culori, cum ar fi portocaliu, gri, fucsia și roz. Între Londra, Paris, Milano și New York, totuși, anul acesta pare să fi apărut un singur fir comun. Dominând pe podiumuri, pe lângă clasicele nuanțe de blond și maro, așa cum am amintit, își fac intrarea nuanțe de roșu: de la cupru, la roșu vișiniu până la nuanțe mai deschise de mov.

Sfatul cheie al specialistului Londa Professional: „Caută contrastul cu tenul pentru un efect exploziv și ai grijă de lungimi și culoare cu produse dedicate!”. 

Foto Imago

vezi emisiunile doctor de bine

Elementul din lapte care împiedică îmbolnăvirea. Este cunoscut de toți specialiștii...
Cum ne ajută inteligența artificială dacă suferim de intervenții complexe din...
Cum să nu ajungem la transplant hepatic. Explicația medicului specialist, în emisiunea...
Când trebuie investigate valvele inimii și care este boala care le afectează. Explicații...
Mezelurile sunt o „super-carne”. Care sunt cele sănătoase și cum trebuie mâncate...
Sistemul venos și tiroida se măresc în timpul sarcinii și există posibilitatea...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies